pale007 Vloženo 11. Únor 2018 Sdílet Vloženo 11. Únor 2018 Ahoj, měl bych dotaz, zda jste někdo měnil olej v převodovce a rozvodovce na Yeti 2,0 TDI, 81 kW, 4x4? Jaké oleje a množství použít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 12. Únor 2018 Sdílet Vloženo 12. Únor 2018 https://imgur.com/a/AvGZA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 12. Únor 2018 Sdílet Vloženo 12. Únor 2018 Pěkně přehledné, nemáš odkaz toho samého i na 1.8 TSI 118 kW 4x4 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 13. Únor 2018 Sdílet Vloženo 13. Únor 2018 Nech sa paci https://imgur.com/a/DB7cT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 13. Únor 2018 Sdílet Vloženo 13. Únor 2018 Děkuji moooooc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 13. Únor 2018 Sdílet Vloženo 13. Únor 2018 Za malo [emoji120] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Nerušil Vloženo 15. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2018 já bych se chtěl zeptat proč v manuálu píšou že se musí dát nová kontrolní, nalévací zátka do přední rozvodovky, do zadní se nic nemění jen u přední , trochu mě to nejde do hlavy , je tam nějaké speciální těsnění ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Nerušil Vloženo 24. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2018 tak jsem vyměnil olej v obou rozvodovkách , nebyl zas tak špatný , ale barvu měl trochu tmavší. Nalévání oleje do přední rozvodovky byla zabyračka. V převodovce jsem taky vyměnil tam to bylo v pohodě . Ještě udělám Haldex , ten je starý 2 roky ,ale raději ho vyměním ať je klid na pár let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 Ahoj Libore, mohl bys jak budeš pod autem, udělat fotky napouštěcího a vypouš.otvoru přední rozvodovky+převodovky. Také se na to chystám (haldex uš jsem dělal). Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Nerušil Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 (editace) už to mám hotové a podíval jsem se až teď , můžu jen nákres je to jednoduché přední rozvodovka ze strany pravého kola jsou tam dvě zátky na imbus, ten napouštěcí ( B ) je blbě vydět, vypouštěcí ( A ). Převodovka je od prvého kola zepředu tam je to hned vydět je tam větší imbus Editováno: 25. Listopad 2018, autor: Libor Nerušil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 26. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 Dík,jak jsi dokázal do té rozvodovky ten olej dostat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Nerušil Vloženo 27. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2018 (editace) Máme v práci tlačnou pumpičku, akorát jsem tam nasadil užší hadičku. Něco podobného máme Editováno: 27. Listopad 2018, autor: Libor Nerušil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ota Rákosník Vloženo 7. Květen 2019 Sdílet Vloženo 7. Květen 2019 Libore pod těma imbusama na převodovce si měnil nějaké těsnění, nebo si je vrznul zpět tak jak byly? A olej do přední rozvodovky si dával stejný jako do zadní? Včera jsem dělal motorový olej a filtry, tak jsem koukal co mě bude čekat při výměně oleje v přední rozvodovce a v převodovce. Převodovka asi v pohodě, ale u té přední rozvodovky jsem nemohl najít ten plnící imbus. Tak teď alespoň vím, z které strany ho hledat. A propo ty malé imbusy na přední rozvodovce jsou stejné jako na zadní rozvodovce, haldexu (myšleno krom vypouštěcího šroubu pro haldex)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Nerušil Vloženo 8. Květen 2019 Sdílet Vloženo 8. Květen 2019 V 7. 5. 2019 na 17:12, Ota Rákosník napsal: Libore pod těma imbusama na převodovce si měnil nějaké těsnění, nebo si je vrznul zpět tak jak byly? A olej do přední rozvodovky si dával stejný jako do zadní? Včera jsem dělal motorový olej a filtry, tak jsem koukal co mě bude čekat při výměně oleje v přední rozvodovce a v převodovce. Převodovka asi v pohodě, ale u té přední rozvodovky jsem nemohl najít ten plnící imbus. Tak teď alespoň vím, z které strany ho hledat. A propo ty malé imbusy na přední rozvodovce jsou stejné jako na zadní rozvodovce, haldexu (myšleno krom vypouštěcího šroubu pro haldex)? Oleje jsou stejné jak přední tak zadní rozvodovka , šroubky jsem tam vrátil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daniel.m Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 @sk0d@ mohol by som poprosiť podobný rozpis servisných úkonov pre 2.0 TDI 103kW 4x4? Ročník je 2009, už ho mám 10 rokov :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 Sorry uz to nerobim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AnHi Vloženo 25. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2022 Zdravim, chcem sa opytat ci sa da kompletne napnit predna rozvodka na yeti tdi 81kw 4x4 iba cez plniaci otvor (tazko pristupny) prednej rozvodky pomocou striekacky z hadickou alebo tomu treba 'dopomahat' kratkym nastartovanim motora a opakovanym plnenim cez plniaci otvor az do dosiahnutia pozadovaneho objemu oleja v prednej rozvodke. Na youtube som videl video na superba kde to neslo naplnit a plnilo sa to cez nejaky odvzdusnovaci otvor kedze im to po par mililitroch zacalo vytekat von z napustacieho otvoru. Taktiez som cital pribehy kde to plnili cez vypustaci otvor. Dakujem za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wendyf Vloženo 26. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2022 Plnil jsem to normálně stříkačkou s hadičkou asi 1,5m dlouhou bez problémů (přístup je hroznej, ale dá se to: manželka držela v otvoru hadičku a já doplňoval stříkačku a pomalu tlačil olej až jsme to naplnily a vytékal ven). Startování motoru ti nepomůže, musel by si auto projet aby se rozvodovka protočila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.