pan_zelva Vloženo 12. Únor 2018 Sdílet Vloženo 12. Únor 2018 Ahoj, prosim o radu. Dnes po návratu z delsi cesty začala svítit porucha motoru, blikat kontrolka zhaveni, acc a front asistent nedostupný. Netušíte v cem muze byt chyba? Jedna se o O3 2,0 tdi 4x4 dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 12. Únor 2018 Sdílet Vloženo 12. Únor 2018 Urcite pomoze diagnostika. Na Passate sa mi stalo to iste, ked mi zblblo EGR s chladicom vyfukovych plynov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 13. Únor 2018 Sdílet Vloženo 13. Únor 2018 Chtělo by to napsat alespoň počet najetých km.. stáří vozu.. Ať je se od čeho odrazit.. Nicméně, dneska už je téměř nemožné identifikovat problém bez diagnostiky.. A ACC a front assist dneska dokáže deaktivovat jakákoliv chyba která s ním nemá nic společného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 13. Únor 2018 Sdílet Vloženo 13. Únor 2018 ani najeté kilometry nepomohou - protože zjevně diagnostiku k dispozici nemá, tak prostě musí do servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan_zelva Vloženo 13. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2018 Najeto cca 140 000km. Diagnostika pise chyby: P2563000 P00AF00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubry Vloženo 14. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2018 (editace) mam uplne stejny problem plus jeden navic jeste... O3 106 tisic najeto 2.0TDI na diagnostice to napsalo toto : P308E00 - Řídící jednotka paliv. čerpadla- nadměrná teplota P256300 - Nastavovač plnění snímač polohy - nevěrohodný signál P00AF00 - ŘJ turbodmychadla 1 - mechanická závada plus do toho jeste se zobrazuje zavada start/stop , kdyz ho vypnu , je klid ... auto samozrejme v nouzaku... někdo stejný problem ci nejake rady , tipy triky? Editováno: 14. Listopad 2018, autor: Lubry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2018 mrkni jestli ti kuna nepřehryzala svazek.Teď jsem jeden motorový měnil na OII/CR 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cabovaveronika Vloženo 28. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2021 (editace) Vyřešili jste ten problém, mě se včera u SIII stalo přesně to samé, napřed chyba motoru, pak to lehce pro jízdě cuklo a začalo to svítit jako vánoční stromeček, chyba předního asistenta, chyba tlaku pneumatik, chyba parkovací brzda, ASR, blikala kontrolka žhavení, auto nejspíš v nouzáku, výkon žádný a otáčky na volnoběhu kolem 1100. Motor 2.0TDI 140kw, najeto 180 tisíc. Editováno: 28. Červenec 2021, autor: Cabovaveronika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cabovaveronika Vloženo 29. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2021 (editace) Tak dnes jsme koneřně přišli na to co se stalo, čidla tlaku výfukových splodin, které jsou za motorem nahoře dvě, jedno před a druhé za DPF filtrem, jedno znich je úplně roztavené, druhé načaté...Ale důvod proč, zdali je filtr ucpaný zatím nevíme...Takže vyměníme čidla a rovnou na změření DPF filtru, případně rozříznout a vyčistit. Editováno: 29. Červenec 2021, autor: Cabovaveronika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dprihoda7 Vloženo 4. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2023 Dobrý večer, Chcem sa spýtať ako ste vyriešili vaše problémy s vozidlom ? Mám niečo podobné už mi pomenili a skontrolovali kadečo, veľa som minul ale stále sa nevie čo to je. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.