Publikováno Únor 15, 20187 r Dobry den,v me fabce 2007 180 000km jsem menil vstrik protoze odesel a filtry a olej,servisak rekl ze je to vse ok,zadna kontrolka nesviti ovsem pri volnobehu zere motor 2.5L dle pocitace a pri jizde 70km/h klidne i 9L! Kdyz zastavim na semaforu napr tak se po chvilce cele auto klepe a chvilkama to zase ustava,kdyz jsem se dival na nastartovany motor tak bylo videt ze chvilkama jakoby chtel pomalu vyskocit ven a chvilkama zase dobry....Diky za vsechny rady a odpovedi! Posledni oprava me stala 13 000 nerad bych si podobnou opravu behem 14 dnu zopakoval. Upraveno Únor 15, 20187 r od Petr Hůša
Únor 15, 20187 r Nejrozumnější by asi bylo,když ti ten motor před 14 dny opravovali,tak jim to přivézt zpět a předvést jim to.Jinak u stojícího auta ukazuje počítač spotřebu v l/hod ,proto vidíš takový rozdíl.
Únor 16, 20187 r Motor, ktorý je OK by mal na voľnobehu ukazovať 0,6-0,8l/hod. Mne to príde ako keby to stále malo bohatú zmes keď je taká spotreba.
Únor 17, 20187 r Autor To jsem měl než mi toto začlo delat, znamy mi rikal ze mozna odesli dalsi vstriky,ale nic mi na palubovce nesviti ani neukazuje...
Únor 20, 20187 r Keď sa ti chveje motor tak je dosť možné, tam kde ti menili ten vstrek tak ako zisťovali, že je zlý ? Len tak hokuspokus ? Či si pozreli aj cez diagnostiku či dáva správne množstvo paliva.
Únor 20, 20187 r V jakem stavu je sonda labda a katalizator? Muzes udelat test ale muzes mit mega pozornost. Vytahnout trysky a zapojit motor aby trysky tryskaly. Motor muze pracovat jen malou chvilku. Pod trysky a kolem jejich davas moc rucniku k ruk nebo uterky. Pri ktery bude hodne benzinu tenhle leji. Nejlp aby tento test udelat nekdo , kdo ma skusenosti s takove cinnosti
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.