Petr Hůša Vloženo 15. Únor 2018 Sdílet Vloženo 15. Únor 2018 (editace) Dobry den,v me fabce 2007 180 000km jsem menil vstrik protoze odesel a filtry a olej,servisak rekl ze je to vse ok,zadna kontrolka nesviti ovsem pri volnobehu zere motor 2.5L dle pocitace a pri jizde 70km/h klidne i 9L! Kdyz zastavim na semaforu napr tak se po chvilce cele auto klepe a chvilkama to zase ustava,kdyz jsem se dival na nastartovany motor tak bylo videt ze chvilkama jakoby chtel pomalu vyskocit ven a chvilkama zase dobry....Diky za vsechny rady a odpovedi! Posledni oprava me stala 13 000 nerad bych si podobnou opravu behem 14 dnu zopakoval. Editováno: 15. Únor 2018, autor: Petr Hůša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVID7001 Vloženo 15. Únor 2018 Sdílet Vloženo 15. Únor 2018 Nejrozumnější by asi bylo,když ti ten motor před 14 dny opravovali,tak jim to přivézt zpět a předvést jim to.Jinak u stojícího auta ukazuje počítač spotřebu v l/hod ,proto vidíš takový rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 16. Únor 2018 Sdílet Vloženo 16. Únor 2018 Motor, ktorý je OK by mal na voľnobehu ukazovať 0,6-0,8l/hod. Mne to príde ako keby to stále malo bohatú zmes keď je taká spotreba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Hůša Vloženo 17. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2018 To jsem měl než mi toto začlo delat, znamy mi rikal ze mozna odesli dalsi vstriky,ale nic mi na palubovce nesviti ani neukazuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 20. Únor 2018 Sdílet Vloženo 20. Únor 2018 Keď sa ti chveje motor tak je dosť možné, tam kde ti menili ten vstrek tak ako zisťovali, že je zlý ? Len tak hokuspokus ? Či si pozreli aj cez diagnostiku či dáva správne množstvo paliva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 20. Únor 2018 Sdílet Vloženo 20. Únor 2018 V jakem stavu je sonda labda a katalizator? Muzes udelat test ale muzes mit mega pozornost. Vytahnout trysky a zapojit motor aby trysky tryskaly. Motor muze pracovat jen malou chvilku. Pod trysky a kolem jejich davas moc rucniku k ruk nebo uterky. Pri ktery bude hodne benzinu tenhle leji. Nejlp aby tento test udelat nekdo , kdo ma skusenosti s takove cinnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.