Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
V 18. 2. 2018 na 16:30, Optik napsal:

v říjnu 2017  jsem si objednal Karoq 1,5, TSI manuál  s tím, že auto bude v březnu 2018 na prodejně  a teď mi prodejce sdělil, že auto bude ve 44 KT 2018. Nevíte někdo jak to v té Škodovce funguje. Mně  připadá, že  si ze zákazníků dělají legraci.

Příště si dej pozor, v jaké sekci zakládáš téma, jinak se ti může stát, že bude bez předchozího varování smazáno. Dodržuj tedy pravidla fora. Téma přesunuto.

Vloženo

čtu příspěvky, nešlo mi o to, vyvolat paniku, ale zjistit jaké jsou zkušenosti s dodáním aut.  Budu doufat, že se auto  dostaví brzy  a bude sloužit dle recenzí.

Zajímá mne také jak jsou ti, kdo auto již mají doma , jaká je jejich spokojenost????

Vloženo (editace)
před 1 hodinou, Habi001 napsal:

@cilda1, tam ti k termínu dodání nic neřeknou

Dostal jsem zprávu od prodejce,že jsem posunut na 13 kt, je prý problém s auty co mají objednaný digi. štít. u všech modelů.

@Habi001,Termín dodání asi ne ,ale výroby by mohli;).

Editováno: , autor: cilda1
Vloženo
2 hours ago, cilda1 said:

Dostal jsem zprávu od prodejce,že jsem posunut na 13 kt

Vypada ze dodavatel nestihl dodat digi panely. Mozna jen ŠA nepocitala s takovym zajmem. Jestli to u tebe dela +7t, tak to neni zadna tragedie... podivej jak dopadli ti co chteji Alcantaru... ti budou cekat jeste dele

Vloženo

No jasne, to uz psal @RadimX11...

Spekulativni otazkou je duvoud (podcenili zajem, problem s dodavkama protoze vyrobci vybuchla tovarna...) a hlavne jestli uz je problem vyresen a tedka digi panely bude vyrobce v dostatecnem mnozstvi dodavat a neceka nas dalsi odklad

viz podobny pripad z lonska

Požár českého výrobce plastových součástek do interiérů automobilů způsobil nemalé problémy automobilce Volkswagen. Ta aktuálně hledá v severním Německu 20 tisíc parkovacích míst pro téměř hotové vozy Passat, které nemůže dodat na trh. Chybí jim totiž dvířka do odkládací schránky u spolujezdce. Problémy s největší pravděpodobností způsobil lednový požár haly společnosti RAI Most.

Zdroj: https://ekonomika.idnes.cz/vw-ma-problemy-kvuli-pozaru-v-cesku-d66-/ekoakcie.aspx?c=A170215_190530_ekoakcie_ozr

Vloženo

Dneska u jiného prodejce (kde jsme měli na opravu auto po návštěve kuny)  bylo řečeno že se prodlužují termíny a hlavně u vozů kde se dodává digi štít.Tam jde vůz automaticky na konec řady.Tak a já třikrát doplňoval výbavu. Tak snad mě můj prodejce včera jen nechtěl naštvat , proto řekl že se mě termín neposouvá.

Vloženo

Tak a teď napište kdo už má potvrzeno prodlouženou dodací lhůtu kdy jste objednávali vůz a nebo doobjednávali digi štít. Vůz objednán 21.10.2017 a digi štít doobjednán 15.12.2017  :skoda:

Vloženo

Naši objednávali auto 20 listopadu a štít doobjednali 15.12 a termín výroby mají na konec března posun asi o 3 týdny já objednané auto 15.12 a termín ještě není znám ale pokud to půjde chci doobjednat střechu a změnit barvu 

Vloženo

Štít jsem taky doobjednával 15.12.17 a  první termín potvrzený  6kt(ale jak už jsem  psal...) a teď předběžný13 kt  , prodejce  mi slíbil že mě bude upřednostňovat .Musím potvrdit férové jednání z jeho strany.:D

Tak držím nám všem palce ať nečekáme moc dlouho.

Vloženo (editace)
1 hour ago, cilda1 said:

prodejce  mi slíbil že mě bude upřednostňovat

To muze, ale maximalne ve svych objednavkach...

1 hour ago, titino said:

Auto objednáno 22.10 a v saloně převzato 5.1. nutno dodat bez digi štítu a 2Litr TDI 

S TDI motorama neni problem 1.5TSI Style + digi panel, to je nedostastkove zbozi :-(

Editováno: , autor: havrosh
Vloženo

S ničím jiným nepočítám.

před 1 minutou, havrosh napsal:

To te muze, ale maximalne ve svych objednavkach..

S ničím jiným nepočítám ,každý prodejce si určitě upřednostní své, ale to asi není novina!

Vloženo (editace)

to teď ale bude o tom, kdo je přednější a kdo NE. To asi nebude dobré když  se budeme  u našich prodejců předbíhat. No uvidíme, třeba Škodovka něco vymyslí  a třeba obstará dalšího dodavatele.

Editováno: , autor: Optik
Vloženo

Z logistických důvodů došlo posunutí náběhu komponentu Digitální přístrojový panel (9S0) v modelech Octavia, Karoq a Kodiaq.
Zakázky obsahující tuto mimořádnou výbavu nebudou vyrobeny dříve než zkraje dubna 2018.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...