Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Predajca mi dnes povedal, ze karoq (TSI) sa bude vyrabat buduci tyzden cize este trochu lepsie ako povodny plan. Potvrdil mi aj, ze zatial tam nepisu, ze by nieco malo chybat (360 kamera alebo 10" virtual kokpit)

Editováno: , autor: Kamahl
Vloženo

Zdar, je tady někdo z čekatelů, co měli předběžný termín zaplánování do výroby někde mezi 28-30. týden a mají už nějakou aktualizaci a stanoven konkrétní týden z tohoto rozpětí, nebo posun/opoždění?

• o 2 týdny později...
Vloženo
V 6. 5. 2022 na 15:41, palev napsal:

Netusite prosim nekdo, pokud je v systemu u Skodovky u tydne dodani hvezdicka, co to znamena? Prodejce uplne nevedel... Diky

Mohu se zeptat, jestli jsi zjistil co ta hvězdička znamená? Taky by mě to zajímalo a nikde jsem to nezjistil. 

Vloženo

Nikdo nic nevi… ja si myslim, ze je to oznaceni stavu pred zmenou, protoze pote se mi posunul termin dodani k lepsimu. Tenhle tyden se vyrabi, jsem zvedavy, jak dlouho bude trvat dodani na prodejnu a predani po vyrobe…

• Líbí se mi 1
  • Díky 1
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Tak auto dnes dorazilo k prodejci, původní termín byl rovněž 28-30. Týden nicméně dle informace od prodejce byl vyroben 11.06(Sobota). Škoda že to vyšlo tak že zrovna zítra odjíždím na dovolenou(tajně jsem doufál že už v novém 😔) no nic tak až za týden se potkáme 😀

Vloženo

Auto objednané v půlce února mi dorazilo na prodejnu přesně po čtyřech měsících ;) přesně 17 týdnů! Čistě moje konfigurace, žádný předobjednany model. 

IMG_20220620_180519646_HDR~2.jpg

• Líbí se mi 2
  • Pozitivní 3
Vloženo (editace)

Tak a jsme ve finále... 

Sumarizace:

Objednáno: 22.12.2021

Odhad výroby: 28-30. týden

Vyroben: 11.06.2022

Předáno: 30.06.2022

Tak ti co se už také dočkali tak hodně šťastných km. a hlavně kolami dolů no a ti co ještě čekají tak ať vám to co nejrychleji uteče ;)

20220630_163332_resized.jpg

Editováno: , autor: alap99
  • Líbí se mi 1
  • Pozitivní 6
  • o 1 rok později...
Vloženo

Ten odhad jsem měl podobně 42 týden, můj odhad je, že nějaký měli vyrobený do foroty a jen doplnili díly co jim chyběly. Zatím čekám na montáž Construct, snad příští týden bude doma.

• o 4 týdny později...
Vloženo

Značky jsem dostal 31.7. a teď už se blížím 1000km. Tak skutečně auto začali vyrábět cca  měsíc od objednávky a do půlky června bylo hotové. (většina dílů na autě má datumy z tohoto období. Jinak první postřehy a porovnání s VW, který jsem měl před tím. Má to méně těsnění okolo dveří a zadní dveře vyloženě špatně utěsněné. Jede to slušně, ale také to o něco více papá (to si snad po zajetí sedne. Provozní hmotnost je cca 1400kg (byl jsem na váze ve sběrném dvoře 🙂 ) , plus řidič a drobnosti , takže pohotovostní přesně 1500 kg . Auto trochu hlasitěji pípá na vše možné (Golf byl kultivovanější) než by se mi líbilo. Displej infotejmentu se docela dost hřeje a jsou tam i nějaké nelogičnosti. DCC v Praze na kostkách v režimu komfort funguje dobře i v porovnání s Golfem , kde jsem měl vzadu víceprvek a ten žehlil nerovnosti hodně dobře.

• o 3 týdny později...
  • o 9 měsíců později...
Vloženo

1.8.2023 objednány 2 karoqy, přes ald, první měl být v půlce únory, druhý začátkem června....

první je u dealera se zákazem od škodovky předat - špatný sw v dsg a čekaj na novej

druhý je přislíbenej konec července/začátek srpna..... takže rok.....

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Objednával jsem 21.04.2024 a  auto včera dorazilo na prodejnu. Takže čekání nějakých 9 týdnů.  Od prodejců vím, že při nynějším objednání by bylo auto až na konci ledna 2025. 

Karoq.jpg

Editováno: , autor: Jardapažout

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...