Pawouk Vloženo 19. Únor 2018 Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 V 18. 2. 2018 na 16:30, Optik napsal: v říjnu 2017 jsem si objednal Karoq 1,5, TSI manuál s tím, že auto bude v březnu 2018 na prodejně a teď mi prodejce sdělil, že auto bude ve 44 KT 2018. Nevíte někdo jak to v té Škodovce funguje. Mně připadá, že si ze zákazníků dělají legraci. Příště si dej pozor, v jaké sekci zakládáš téma, jinak se ti může stát, že bude bez předchozího varování smazáno. Dodržuj tedy pravidla fora. Téma přesunuto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 19. Únor 2018 Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 46 minutes ago, cilda1 said: Do MB. Zkus dealera, pokud bude ochotnej, tak to po svoji linii muze zjistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 19. Únor 2018 Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 Do MB poslal dotaz dealer, čeká na odpověď a dá vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Optik Vloženo 19. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 čtu příspěvky, nešlo mi o to, vyvolat paniku, ale zjistit jaké jsou zkušenosti s dodáním aut. Budu doufat, že se auto dostaví brzy a bude sloužit dle recenzí. Zajímá mne také jak jsou ti, kdo auto již mají doma , jaká je jejich spokojenost???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Únor 2018 Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 Nedělej tady z toho holubník, téma je jasně zadané = dodací lhůta, takže diskuse bude vedena tímto směrem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 20. Únor 2018 Sdílet Vloženo 20. Únor 2018 @cilda1, tam ti k termínu dodání nic neřeknou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 20. Únor 2018 Sdílet Vloženo 20. Únor 2018 (editace) před 1 hodinou, Habi001 napsal: @cilda1, tam ti k termínu dodání nic neřeknou Dostal jsem zprávu od prodejce,že jsem posunut na 13 kt, je prý problém s auty co mají objednaný digi. štít. u všech modelů. @Habi001,Termín dodání asi ne ,ale výroby by mohli. Editováno: 20. Únor 2018, autor: cilda1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimX11 Vloženo 20. Únor 2018 Sdílet Vloženo 20. Únor 2018 cilda1: je to pravda, bohužel u všech modelů je problém s digi. štítem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 20. Únor 2018 Sdílet Vloženo 20. Únor 2018 Kde se stala chyba, že by soudruzi ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 20. Únor 2018 Sdílet Vloženo 20. Únor 2018 2 hours ago, cilda1 said: Dostal jsem zprávu od prodejce,že jsem posunut na 13 kt Vypada ze dodavatel nestihl dodat digi panely. Mozna jen ŠA nepocitala s takovym zajmem. Jestli to u tebe dela +7t, tak to neni zadna tragedie... podivej jak dopadli ti co chteji Alcantaru... ti budou cekat jeste dele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 20. Únor 2018 Sdílet Vloženo 20. Únor 2018 Doufám že jo , ale prý nemají ani pro ostatní modely, co mají objednán digi štít!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 20. Únor 2018 Sdílet Vloženo 20. Únor 2018 No jasne, to uz psal @RadimX11... Spekulativni otazkou je duvoud (podcenili zajem, problem s dodavkama protoze vyrobci vybuchla tovarna...) a hlavne jestli uz je problem vyresen a tedka digi panely bude vyrobce v dostatecnem mnozstvi dodavat a neceka nas dalsi odklad viz podobny pripad z lonska Požár českého výrobce plastových součástek do interiérů automobilů způsobil nemalé problémy automobilce Volkswagen. Ta aktuálně hledá v severním Německu 20 tisíc parkovacích míst pro téměř hotové vozy Passat, které nemůže dodat na trh. Chybí jim totiž dvířka do odkládací schránky u spolujezdce. Problémy s největší pravděpodobností způsobil lednový požár haly společnosti RAI Most. Zdroj: https://ekonomika.idnes.cz/vw-ma-problemy-kvuli-pozaru-v-cesku-d66-/ekoakcie.aspx?c=A170215_190530_ekoakcie_ozr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyper ST Vloženo 20. Únor 2018 Sdílet Vloženo 20. Únor 2018 Dneska u jiného prodejce (kde jsme měli na opravu auto po návštěve kuny) bylo řečeno že se prodlužují termíny a hlavně u vozů kde se dodává digi štít.Tam jde vůz automaticky na konec řady.Tak a já třikrát doplňoval výbavu. Tak snad mě můj prodejce včera jen nechtěl naštvat , proto řekl že se mě termín neposouvá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 20. Únor 2018 Sdílet Vloženo 20. Únor 2018 Potvrzeno známým ze salonu.Digitální přístrojovka znamená vyznamné prodloužení dodací lhůty celého vozu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyper ST Vloženo 20. Únor 2018 Sdílet Vloženo 20. Únor 2018 Tak a teď napište kdo už má potvrzeno prodlouženou dodací lhůtu kdy jste objednávali vůz a nebo doobjednávali digi štít. Vůz objednán 21.10.2017 a digi štít doobjednán 15.12.2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 20. Únor 2018 Sdílet Vloženo 20. Únor 2018 Naši objednávali auto 20 listopadu a štít doobjednali 15.12 a termín výroby mají na konec března posun asi o 3 týdny já objednané auto 15.12 a termín ještě není znám ale pokud to půjde chci doobjednat střechu a změnit barvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyper ST Vloženo 20. Únor 2018 Sdílet Vloženo 20. Únor 2018 Dle dnešního rozhovoru s prodejcem bude každá změna znamenat posun a hlavně digi štít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titino Vloženo 20. Únor 2018 Sdílet Vloženo 20. Únor 2018 (editace) Auto objednáno 22.10 a v saloně převzato 5.1. nutno dodat bez digi štítu a 2Litr TDI Editováno: 20. Únor 2018, autor: titino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 20. Únor 2018 Sdílet Vloženo 20. Únor 2018 Štít jsem taky doobjednával 15.12.17 a první termín potvrzený 6kt(ale jak už jsem psal...) a teď předběžný13 kt , prodejce mi slíbil že mě bude upřednostňovat .Musím potvrdit férové jednání z jeho strany. Tak držím nám všem palce ať nečekáme moc dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyper ST Vloženo 20. Únor 2018 Sdílet Vloženo 20. Únor 2018 Při objednání mě prodejce dával termín konec ledna (1.5 Tsi manual) .Jelikož jsem trval natom že ho chci až konec března tak jsem mohl v prosinci doobjednat digi štít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 20. Únor 2018 Sdílet Vloženo 20. Únor 2018 (editace) 1 hour ago, cilda1 said: prodejce mi slíbil že mě bude upřednostňovat To muze, ale maximalne ve svych objednavkach... 1 hour ago, titino said: Auto objednáno 22.10 a v saloně převzato 5.1. nutno dodat bez digi štítu a 2Litr TDI S TDI motorama neni problem 1.5TSI Style + digi panel, to je nedostastkove zbozi :-( Editováno: 20. Únor 2018, autor: havrosh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 20. Únor 2018 Sdílet Vloženo 20. Únor 2018 S ničím jiným nepočítám. před 1 minutou, havrosh napsal: To te muze, ale maximalne ve svych objednavkach.. S ničím jiným nepočítám ,každý prodejce si určitě upřednostní své, ale to asi není novina! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Optik Vloženo 21. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2018 (editace) to teď ale bude o tom, kdo je přednější a kdo NE. To asi nebude dobré když se budeme u našich prodejců předbíhat. No uvidíme, třeba Škodovka něco vymyslí a třeba obstará dalšího dodavatele. Editováno: 21. Únor 2018, autor: Optik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 23. Únor 2018 Sdílet Vloženo 23. Únor 2018 Z logistických důvodů došlo posunutí náběhu komponentu Digitální přístrojový panel (9S0) v modelech Octavia, Karoq a Kodiaq. Zakázky obsahující tuto mimořádnou výbavu nebudou vyrobeny dříve než zkraje dubna 2018. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Optik Vloženo 23. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2018 Lukasone díky za info, alespoň něco víme ¨ :-))))) nezbývá něž čekat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.