rimsy2 Vloženo 20. Únor 2018 Sdílet Vloženo 20. Únor 2018 Ahoj, existuje někde historické srovnání servisních nákladů na Škodu Octavii v porovnání s koncernovou konkurencí VW např. Octavia vs Golf? (příp. Superb vs Passat). Rád bych si udělal představu o průměrných nákladech za 5.. 10 let provozu. Díky. --- PS: pro dokreslení situace uvažuju o nové Octavii Combi RS (DSG, 169kw) v ceníkové ceně 850t ale trochu nečekaně v důsledku slev (a akčních balíčků) se do toho láme Passat Variant R-line TSI (DSG, 162kw) v ceně 1,1mio (nebudu psát výši slev ale výsledný rozdíl je "pouze" 100tis). Abych předešel argumentu kdo chce opici musí mít na banány .. nestraním Škodě ani VW, jde mi o čísla zdrojů alá ADAC atp. případně někoho s konkrétní zkušeností Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. Únor 2018 Sdílet Vloženo 20. Únor 2018 Vidím, že jsme na tom podobně. Ještě menší rozdíl je u ročních aut. Srovnání mě taky napadlo, ale nakonec jsem usoudil, že to zanedbám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimsy2 Vloženo 25. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2018 Co je různě na internetu by rozdíl mohl být cca 20-25% ve prospěch Škody na servisních nákladech (materiál i práce). V 20. 2. 2018 na 20:49, bojler napsal: .. nakonec jsem usoudil, že to zanedbám. .. a co jsis nakonec konkrétně pořídil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 28. Únor 2018 Sdílet Vloženo 28. Únor 2018 Zatím nic. Nájezd je tak malý, že jsem to odložil. A svrbí mě ruka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.