Publikováno Únor 20, 20187 r Ahoj, existuje někde historické srovnání servisních nákladů na Škodu Octavii v porovnání s koncernovou konkurencí VW např. Octavia vs Golf? (příp. Superb vs Passat). Rád bych si udělal představu o průměrných nákladech za 5.. 10 let provozu. Díky. --- PS: pro dokreslení situace uvažuju o nové Octavii Combi RS (DSG, 169kw) v ceníkové ceně 850t ale trochu nečekaně v důsledku slev (a akčních balíčků) se do toho láme Passat Variant R-line TSI (DSG, 162kw) v ceně 1,1mio (nebudu psát výši slev ale výsledný rozdíl je "pouze" 100tis). Abych předešel argumentu kdo chce opici musí mít na banány .. nestraním Škodě ani VW, jde mi o čísla zdrojů alá ADAC atp. případně někoho s konkrétní zkušeností
Únor 20, 20187 r Vidím, že jsme na tom podobně. Ještě menší rozdíl je u ročních aut. Srovnání mě taky napadlo, ale nakonec jsem usoudil, že to zanedbám.
Únor 25, 20187 r Autor Co je různě na internetu by rozdíl mohl být cca 20-25% ve prospěch Škody na servisních nákladech (materiál i práce). V 20. 2. 2018 na 20:49, bojler napsal: .. nakonec jsem usoudil, že to zanedbám. .. a co jsis nakonec konkrétně pořídil?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.