Březen 27, 20196 r Me stve jina vec po pripojeni voziku napise deaktivuji asistent mrtveho uhlu a vyparkovani ...ale po odpojeni voziku se znovu samy nezapnou ...musis je rucne zapnout po kazdem odpojeni voziku ....a nedela to je SIII i karog Jde o to ze se automaticky divas do zrcatek zda neblikne ze tam mas auto a pritom mas asistent odpojeny ...zatim jsem nenasel nikoho kdo by to nastavil tak ze by sa po odpojeni voziku znovu asistenty samy zaply
Březen 27, 20196 r Me spis to ze kdyz uz ti to auto vypne melo by to umet i zapnout po odpojeni tazneho....
Březen 27, 20196 r Stačí z jednotky 3C odkódovat informaci o tažném v bytu 2 a pak si to sám ručně zapínat i vypínat.....
Březen 27, 20196 r Jirko ale jak se to bude chovat z vozikem kdyz to nevypnu ? Porad me bude svitit mrtvy uhel ? Mas na to nejaky detalnejsi postup ze by me to tu sused odpojil ze bych nemosel letet znovu k tobe pres celu republiku....
Říjen 20, 20213 r Ahoj Prosím jak ste vyřešily problém se side assist? Dnes jsem vyzvedl auto ze servisu kde měnily světla plus nějaké další věci na zaruku a stim měly opravit side assist který byl nedostupný,ale teď z nabídky v menu zmizel úplně jak z maxidotu tak z Amundsenu. Jedná se teda o kodiaq ,ale v tématu o kodiaqu jsem nic nenašel Jinak samozřejmě zavolám do servisu, ale abych aspoň věděl o co jde. Moc díky za odpovědi
Listopad 27, 20213 r Ahoj, četl jsem o funkci Side assist a nějak to stejně nepobírám. Jedu v pravém pruhu na dálnici. V levém se blíží auto, rozsvítí se na zpětném zrcátku oranžová dioda (blind spot detect). Pokud dám blinkr, dioda začne blikat a pokud budu chtít i přesto otočit volantem doleva, tak mě to nepustí nebo začne vibrovat volant nebo tak něco?
Prosinec 12, 20213 r V 15. 10. 2018 na 19:55, ferda25 napsal: viz. TPI Hmmm vieme sa k tomuto TPI ešte dopátrať? Lebo v tomto vlákne ho nevidím :(
Březen 19, 20241 r Ahoj, je tady někdo z MS kraje, kdo by mi urgentně pomohl s nefunkčním side asist na superbu 3. Dle diagnostiky nekomunikuje jednotka (je pasivní)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.