Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 5 měsíců později...
Vloženo

Me stve jina vec po pripojeni voziku napise deaktivuji asistent mrtveho uhlu a vyparkovani ...ale po odpojeni voziku se znovu samy nezapnou ...musis je rucne zapnout po kazdem odpojeni voziku ....a nedela to je  SIII i karog 

Jde o to ze se automaticky divas do zrcatek zda neblikne ze tam mas auto a pritom mas asistent odpojeny ...zatim jsem nenasel nikoho kdo by to nastavil tak ze by sa po odpojeni voziku znovu asistenty samy zaply 

Vloženo

Jirko ale jak se to bude chovat z vozikem kdyz to nevypnu ?  Porad me bude svitit mrtvy uhel ?  Mas na to nejaky detalnejsi postup ze by me to tu sused odpojil ze bych nemosel letet znovu k tobe pres celu republiku....

• o 2 roky později...
Vloženo

Ahoj

Prosím jak ste vyřešily problém se side assist? Dnes jsem vyzvedl auto ze servisu kde měnily světla  plus nějaké další věci na zaruku a stim měly opravit side assist který byl nedostupný,ale teď z nabídky v menu zmizel úplně jak z maxidotu tak z Amundsenu.

Jedná se teda o kodiaq ,ale v tématu o kodiaqu jsem nic nenašel

Jinak samozřejmě zavolám do servisu, ale abych aspoň věděl o co jde.

Moc díky za odpovědi

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Ahoj, četl jsem o funkci Side assist a nějak to stejně nepobírám. Jedu v pravém pruhu na dálnici. V levém se blíží auto, rozsvítí se na zpětném zrcátku oranžová dioda (blind spot detect). Pokud dám blinkr, dioda začne blikat a pokud budu chtít i přesto otočit volantem doleva, tak mě to nepustí nebo začne vibrovat volant nebo tak něco? 

• o 2 týdny později...
  • o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...