Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Bez přehrání 3C(tj. bez postupu dle TPI) se stav bude opakovat.

• 5 měsíců později...

Me stve jina vec po pripojeni voziku napise deaktivuji asistent mrtveho uhlu a vyparkovani ...ale po odpojeni voziku se znovu samy nezapnou ...musis je rucne zapnout po kazdem odpojeni voziku ....a nedela to je  SIII i karog 

Jde o to ze se automaticky divas do zrcatek zda neblikne ze tam mas auto a pritom mas asistent odpojeny ...zatim jsem nenasel nikoho kdo by to nastavil tak ze by sa po odpojeni voziku znovu asistenty samy zaply 

Me spis to ze kdyz uz ti to auto vypne melo by to umet i zapnout po odpojeni tazneho....

Stačí z jednotky 3C odkódovat informaci o tažném v bytu 2 a pak si to sám ručně zapínat i vypínat.....

Jirko ale jak se to bude chovat z vozikem kdyz to nevypnu ?  Porad me bude svitit mrtvy uhel ?  Mas na to nejaky detalnejsi postup ze by me to tu sused odpojil ze bych nemosel letet znovu k tobe pres celu republiku....

• 2 roky později...

Ahoj

Prosím jak ste vyřešily problém se side assist? Dnes jsem vyzvedl auto ze servisu kde měnily světla  plus nějaké další věci na zaruku a stim měly opravit side assist který byl nedostupný,ale teď z nabídky v menu zmizel úplně jak z maxidotu tak z Amundsenu.

Jedná se teda o kodiaq ,ale v tématu o kodiaqu jsem nic nenašel

Jinak samozřejmě zavolám do servisu, ale abych aspoň věděl o co jde.

Moc díky za odpovědi

• 1 měsíc později...

Ahoj, četl jsem o funkci Side assist a nějak to stejně nepobírám. Jedu v pravém pruhu na dálnici. V levém se blíží auto, rozsvítí se na zpětném zrcátku oranžová dioda (blind spot detect). Pokud dám blinkr, dioda začne blikat a pokud budu chtít i přesto otočit volantem doleva, tak mě to nepustí nebo začne vibrovat volant nebo tak něco? 

Presne tak

• 2 týdny později...
V 15. 10. 2018 na 19:55, ferda25 napsal:

viz. TPI

Hmmm vieme sa k tomuto TPI ešte dopátrať? Lebo v tomto vlákne ho nevidím :(

• 2 roky později...

Ahoj, je tady někdo z MS kraje, kdo by mi urgentně pomohl s nefunkčním side asist na superbu 3. Dle diagnostiky nekomunikuje jednotka (je pasivní) 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.