Novacek01 Vloženo 7. Březen 2018 Sdílet Vloženo 7. Březen 2018 Zdravicko, potrebuji protahnout drat od pojistkoveho boxu v interieru do stredoveho tunelu. Ten potrebuji zvednout kvuli instalaci ctecky. Muze nekdo poradit jak ten tunel co nejsetrneji demontovat a eventuelne na co si dat pozor? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novacek01 Vloženo 7. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2018 Myslim ten tunel, kde je radici paka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 9. Březen 2018 Sdílet Vloženo 9. Březen 2018 F2 i F3 majú schované skrutky pod tými gumovými vypchávkami odkladacích priestorov. jedna vzadu za lakťovou opierkou, dve vpredu v mieste držiakov pohárov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Černohorák Vloženo 20. Září 2019 Sdílet Vloženo 20. Září 2019 Nevíte někdo jsou do sebe zacvaklý plasty středového tunelu, jedná se mi o ten vedle plynu, nějak se mi při tahání kabelu k led pásku podařilo uvolnit a v dílenské příručce to není a z fotek toho dílu mi to jasné není, nerad bych to rozdělával okolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.rs Vloženo 10. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2021 Tak přesně z pod tohoto plastu na mě dnes vypadlo toto. Neví někdo prosím kam to patří? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Černohorák Vloženo 10. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2021 Tak to mě zbylo vlastně taky :D já se snažil na netu procházet fotky toho dílu a etku, ale nikde jsem neviděl kde by to mohlo být :D máš to taky vzadu jaoby lehce plandavý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.rs Vloženo 10. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2021 (editace) Presne... jak u řidiče, tak u spolujezdce. Vepředu to je jen zlehka zahaknute za toto. (fotku jsem si vypujcil) Editováno: 10. Červenec 2021, autor: ondra.rs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Černohorák Vloženo 11. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2021 Tak to je o levl dál :D já tam protahoval kabel, když jsem to neměl oddělaný, tak jsi neviděl nikde uchycovací bod? Tam to asi nepůjde předpokládám dát jinak než abych to rozdělal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.rs Vloženo 11. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2021 Tak vyřešeno. Na ten plastovy zobacek patří ta úchytka výše a zasunout do prohlubune v tělese topeni. Foto snad pomůže. Jen na nich není ještě nasazena ta kovova sponka. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Černohorák Vloženo 11. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2021 Paráda díky :D jen si vzpomenout kam jsem to dal ten plíšek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.