Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravicko,

potrebuji protahnout drat od pojistkoveho boxu v interieru do stredoveho tunelu. Ten potrebuji zvednout kvuli instalaci ctecky. Muze nekdo poradit jak ten tunel co nejsetrneji demontovat a eventuelne na co si dat pozor? 

Dekuji

• Autor

Myslim ten tunel, kde je radici paka....

F2 i F3 majú schované skrutky pod tými gumovými vypchávkami odkladacích priestorov. jedna vzadu za lakťovou opierkou, dve vpredu v mieste držiakov pohárov

• 1 rok později...

IMG_20190919_220305.thumb.jpg.5959c0ede85815bb1ff0b095651286e7.jpg

Nevíte někdo jsou do sebe zacvaklý plasty středového tunelu, jedná se mi o ten vedle plynu, nějak se mi při tahání kabelu k led pásku podařilo uvolnit a v dílenské příručce to není a z fotek toho dílu mi to jasné není, nerad bych to rozdělával okolo

• 1 rok později...

Tak přesně z pod tohoto plastu na mě dnes vypadlo toto. Neví někdo prosím kam to patří? 

20210710_221131.jpg

20210710_221118.jpg

20210710_220956.jpg

Tak to mě zbylo vlastně taky :D já se snažil na netu procházet fotky toho dílu a etku, ale nikde jsem neviděl kde by to mohlo být :D máš to taky vzadu jaoby lehce plandavý?

Presne... jak u řidiče, tak u spolujezdce. Vepředu to je jen zlehka zahaknute za toto. (fotku jsem si vypujcil)

75255C9C-D03B-4C16-BD84-E18ECAA4C773.jpeg.6dd3c0cfa6e86aada9c00721a64d826b.jpeg

Upraveno od ondra.rs

Tak to je o levl dál :D já tam protahoval kabel, když jsem to neměl oddělaný, tak jsi neviděl nikde uchycovací bod? Tam to asi nepůjde předpokládám dát jinak než abych to rozdělal...

Tak vyřešeno. Na ten plastovy zobacek patří ta úchytka výše a zasunout do prohlubune v tělese topeni. Foto snad pomůže. Jen na nich není ještě nasazena ta kovova sponka.

20210711_140552.jpg

20210711_140705.jpg

Paráda díky :D jen si vzpomenout kam jsem to dal ten plíšek

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.