Publikováno Březen 7, 20187 r Zdravicko, potrebuji protahnout drat od pojistkoveho boxu v interieru do stredoveho tunelu. Ten potrebuji zvednout kvuli instalaci ctecky. Muze nekdo poradit jak ten tunel co nejsetrneji demontovat a eventuelne na co si dat pozor? Dekuji
Březen 9, 20187 r F2 i F3 majú schované skrutky pod tými gumovými vypchávkami odkladacích priestorov. jedna vzadu za lakťovou opierkou, dve vpredu v mieste držiakov pohárov
Září 20, 20196 r Nevíte někdo jsou do sebe zacvaklý plasty středového tunelu, jedná se mi o ten vedle plynu, nějak se mi při tahání kabelu k led pásku podařilo uvolnit a v dílenské příručce to není a z fotek toho dílu mi to jasné není, nerad bych to rozdělával okolo
Červenec 10, 20214 r Tak přesně z pod tohoto plastu na mě dnes vypadlo toto. Neví někdo prosím kam to patří?
Červenec 10, 20214 r Tak to mě zbylo vlastně taky :D já se snažil na netu procházet fotky toho dílu a etku, ale nikde jsem neviděl kde by to mohlo být :D máš to taky vzadu jaoby lehce plandavý?
Červenec 10, 20214 r Presne... jak u řidiče, tak u spolujezdce. Vepředu to je jen zlehka zahaknute za toto. (fotku jsem si vypujcil) Upraveno Červenec 10, 20214 r od ondra.rs
Červenec 11, 20214 r Tak to je o levl dál :D já tam protahoval kabel, když jsem to neměl oddělaný, tak jsi neviděl nikde uchycovací bod? Tam to asi nepůjde předpokládám dát jinak než abych to rozdělal...
Červenec 11, 20214 r Tak vyřešeno. Na ten plastovy zobacek patří ta úchytka výše a zasunout do prohlubune v tělese topeni. Foto snad pomůže. Jen na nich není ještě nasazena ta kovova sponka.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.