CEZAR Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 Ahoj, vlastním Octavii I r.v.2001 4x4. Mám v plánu kupovat Octavii II r.v. 2007 4x4 (Laurin a Clement). Před nedávnem jsem se dozvěděl jednu věc, o které jsem dosud neslyšel a kdy ž jsem ji hledal na netu, tak jsem nic nenašel, tak se chci zeptat Vás - prý je od výroby "vyztužená/zpevněná/sezílená" konstrukce Octavií 4x4 oproti 4x2. Mělo by se jednat o tloušťku materiálu, případně o použití oceli v konstrukci podvozku. Důvod mi byl dán ten, že je tam kardan, diferenciál, atd. a je to o dost težší a více namáháno, tak je to vyztuženo. Na mém názoru koupě by to nic nezměnilo, jen je to pro mě zajímavý fakt. Je to pravda? Díky za odborné názory :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 9. Březen 2018 Sdílet Vloženo 9. Březen 2018 Tak ze je karoserie vyztuzena jsem slysel jen u rs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEZAR Vloženo 11. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2018 No to mi právě říkal, že u RS a 4x4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 Pokud vím tak RS LB měla třeba výztuhy za sedadly, kde se to dá zjistit okem: u 4x4 jsem si tohoto nikdy nevšiml. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.