Honzza Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 Stále se mi hřejí zadní brzdy, hlavně LZ kolo. Desky vydržely 8000km a byly na 20% původní tloušťky. Měnili jsme kotouče, desky, teď i třmeny a stále nic.. Už je mi z toho na nic, nevím jak dál. Servis kam jezdím také ne. Auto je 4x4 Dsg motor cffb bez autoholdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superb2 Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 ahoj, me na aute/ byl to teda dodge/ taky pribrzdovalo jedno predni kolo, a mechanik mi vymenil nakonec brzdovou kapalinu a prestalo to. prej byla asi uz ridci a nevracela se.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzza Vloženo 14. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 (editace) Dobrý tip, taky bych mohl vyzkoušet... Bojím se, že by to mohlo být od ABS/ESP. Editováno: 14. Březen 2018, autor: Honzza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 (editace) 8000km je malo... Skús tu kvapalinu. Editováno: 14. Březen 2018, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzza Vloženo 8. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2018 Tak na diagnostice ve Škodě-auto vyměněna brzdová kapalina a vyloučen problem jednotky ABS. Výsledek dobrý, brzdy už se zahřívají normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sorentak Vloženo 23. Září 2020 Sdílet Vloženo 23. Září 2020 pani pripajam sa k tomutoo istemu problemu...hreju sa mi zadne brzdy...na soferovej strane ovela viac...po jazde cca 20km horuci elektron...po prejdeni cca tejto vzdialenosti uz aj brzdy piskaju..ako nahle sa trosku dotknem brzdoveho pedalu tak prestanu piskat...dnes vymenena brzdovka za novu a stale sa to hreje....vie niekto ako dalej pokracovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 23. Září 2020 Sdílet Vloženo 23. Září 2020 Brzdovkou to nebude. Já bych šel po ruční brzdě - lanovody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 23. Září 2020 Sdílet Vloženo 23. Září 2020 Na Yetim jsem musel po výměně nových kotoučů a desek, když to pořád hřálo, vyměnit oba držáky třmenu, i když byla u pístků vazelína nepohybovaly se třmeny volně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sorentak Vloženo 23. Září 2020 Sdílet Vloženo 23. Září 2020 před 21 minutami, McMatej napsal: Brzdovkou to nebude. Já bych šel po ruční brzdě - lanovody. rucna vyzera byt v pohode...ale mozem este kuknut aj to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sorentak Vloženo 23. Září 2020 Sdílet Vloženo 23. Září 2020 před 2 minutami, Sudetak napsal: Na Yetim jsem musel po výměně nových kotoučů a desek, když to pořád hřálo, vyměnit oba držáky třmenu, i když byla u pístků vazelína nepohybovaly se třmeny volně. tie mam namazane a capy sa pohybuju uplne volne lahko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.