Mipal Vloženo 17. Březen 2018 Sdílet Vloženo 17. Březen 2018 Hledal jsem topic ale nenašel, kdyby náhodou někde bylo, prosím o přesunutí... Při geometrii jsem zjistil, že kolem středního dílu výfuku jsou černé saze, už to má za sebou. Poohlížím se po novém a nevím po čem sáhnout ceny jsou různé od 400 Kč (polsko) až po 2500 Kč. Bosal, Tyll, Polmostrow, Walker, MTS..., Hlavní pro mě je ať není větší hlučnost. Máte nějaký tip po čem šáhnout, něco co už na autě máte alespoň 3 roky? Příští rok, před STK budu muset řešit i přední část - svody včetně katalyzátoru, a tam už je to cenově celkem dost drahé 8-12 tis - vyplatí se koupit z vrakáče? Kat byl vyjmut protože se prý ucpal krátkými trasami a odešel kvůli tomu motor. Do nového jej proto nechtěli dát, ale zase svítí kontrolka motoru ale emise to neprojde díky kontrolce :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barlang Vloženo 19. Březen 2018 Sdílet Vloženo 19. Březen 2018 (editace) Možno ti pomôže test vyfuky-tyll-test.pdf... na octaviu som otcovi dával tyll - stredný a zadný diel a zatiaľ v pohode....akurát je zvonku trochu hrdzavý...má cca 4 roky.....pred cca 6 rokmi som z dôvodu časovej tiesne dal na fabiu starline ( iný som v meste narýchlo nezohnal a auto muselo byť večer pojazdné) a ten je vizuálne v lepšom stave ako tyll ale zdal sa mi trochu hlučnejší... Editováno: 19. Březen 2018, autor: barlang Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kedarek1 Vloženo 19. Březen 2018 Sdílet Vloženo 19. Březen 2018 Z vlastní zkušenosti doporučuji TYLL nebo ŠKODA ECONOMY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr's Vloženo 19. Březen 2018 Sdílet Vloženo 19. Březen 2018 Moje zkušenost,nevyhazovat peníze za Tyll nebo Bosal.Ty výfuky nemají s tím co se montuje do prvovýroby nic společnýho,vydrží to tři nebo čtyři roky.Na doporučení jsem zkusil Polmostrow,což je celkem kvalitní polský výrobce a poměr cena/kvalita je naprosto supr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipal Vloženo 19. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2018 Polmostrow stojí střední díl stojí cca 400 Kč, tyll, bosal za 1200kc, škoda economy 2000kc... Toho Polmostrowu se kvůli ceny bojím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 20. Březen 2018 Sdílet Vloženo 20. Březen 2018 Pokud bych nedal originální tlumič, tak pak bych volil Tyll. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 20. Březen 2018 Sdílet Vloženo 20. Březen 2018 Já měl starline na předchozím autě a pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.