moravsky Vloženo 22. Březen 2018 Sdílet Vloženo 22. Březen 2018 Zdravím, nikde na foru jsem tento problém nenašel, tak se na Vás obracím. Před týdnem jsem koupil Škoda Fabia 1,6 TDI, 66 kw, r.v 2010, výbava Elegance, dotažená z Rakouska. Na vozidle nefunguje vůbec žádná zvuková signalizace - zvuk zapnutého blinkru, nezapnutých pásů, zaplých světel při otevřených dveří či teplota - 4°C. Zkrátka vozidlo mi tyto věci vizuálně ukazuje, ale nevydá ani zvuk. Chci se vás tedy zeptat, zda se toto dá nějak vypnout/zapnout přes VAG či je to nějaká závada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
podhrjan Vloženo 22. Březen 2018 Sdílet Vloženo 22. Březen 2018 Nakodovat kamosko, nakodovat, určite to máš vypnuté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moravsky Vloženo 22. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2018 ok díky moc.. to se musí každá ta signalizace zapnout samostatně nebo tam je něco pro všechny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.