Mechorost Vloženo 23. Březen 2018 Sdílet Vloženo 23. Březen 2018 Ahoj, mám takový problém. Mám Fabii I RS a koupil jsem turbo gtb2260vk, dal jsem ho tam a jel jsem to projet, auto jelo normálně, ale měl jsem zrovna notebook v opravě, takže jsem se nemohl kouknout, kolik turbo tlačí, takže jsem jel maximálně na půl plynu, aby se něco nestalo, když by turbo tlačilo moc. Auto jelo v pohodě a tak jsem po celém dnů ježdění na půl plynu jel na dálnici a zkusil jet naplno, vše bylo bez problémů a když jsem asi po 20km sjel z dálnice a dal jsem plný plyn a na dvojku, tak auto najednou jelo jako kdyby bylo v nouzáku. Normálně tahalo jen na čtyřku, pětku a šestku, jinak ne. Dojel jsem asi 20km domů a druhý den ráno už auto netáhlo vůbec a zjistil jsem, že se nehýbe regulace na turbu. Jen když jsem vytočil auto na místě nad cca 2500 otáček, tak po chvíli se roztočilo turbo a ještě když jsem jel z kopce a pustil plyn, tak se taky a si po 5ti vteřinách roztočilo. Napadlo mě, že tam asi nebude podtlak a proto se nehýbe regulace a na ten volnoběh a z kopce se tam ten podtlak ,,nahromadí” a turbo se roztočí. Když jsem sundal hadici z podtlakový vývěvy a dal tam prst, tak normálně sála. A další den po cca 10ti minutách jízdy auto přestalo jet úplně a při vyřazení chcíplo, když jsem počkal asi půl minuty a nastartoval, tak zase chvíli jelo.Chci se zeptat, jestli se dá ten podtlak nějak změřit, jestli je tam správný, nebo jestli někdo neví, co by s tím mohlo být? Podtlakové hadičky jsem všechny kontroloval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechorost Vloženo 23. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2018 Ještě je o něco tvrdší brzdový pedál, proto si myslím, že je tam malý podtlak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechorost Vloženo 24. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2018 Nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanT Vloženo 24. Březen 2018 Sdílet Vloženo 24. Březen 2018 Kolik to stálo? Není to turbo značky Starline? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechorost Vloženo 24. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2018 Ne, Garrett Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mildaa Vloženo 8. Březen 2021 Sdílet Vloženo 8. Březen 2021 Ahoj, U Fabia 1 po vytočení nad 3000ot ztratím výkon . Žádné zrychlení, tah. Pro zrychlení musím dát například na rovince vyšší kvalt, ale samozřejmě zase jen okolo 3000ot. Jednou ráno po vytočení zaskubala a od té doby nejede. Jen jak šnek . Může to být turbo? Váhu vzduchu jsem zkoušel odpojit . Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 8. Březen 2021 Sdílet Vloženo 8. Březen 2021 V první řadě se podívej co říká Vag. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.