Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, pod prahem u dveri ridice jsem nasel 2 gumicky, viz foto. Nechapu, kde se tam mohly vzit a odkud pochazi. Nevedel by nekdo kam patri?

IMG_20180402_101213.thumb.jpg.59816ef6576f3c8add60000b0d87495d.jpg

Pod tou plastovou lištou, kde vedou kabely? Mám to teď zrovna u řidiče v autě rozebrané, můžu se podívat, ale potřebuju vědět kde přibližně jsi to našel...

• Autor

Presne tak, pod tim plastem na prahu, pod kterym vedou kabely. Dost blizko A sloupku, tedy toho predniho. Tak se prosim podivej, ale hledal jsem tam misto, kam by to sedlo a nic jsem nenasel. Spis si myslim, ze to tam spadlo nekde shora.

Drží to těsnění kolem dveri

• Autor

No toto, to by me nenapadlo. Myslis vnejsi nebo vnitrni tesneni? Vnejsi, pokud vim, drzi prichytka viz obrazek a myslel jsem si, ze vnitrni tesneni zadne prichytky nema. Nespletl sis to s tou prichytkou na obrazku?

507358ef60edf_t.jpg

Upraveno od LucasCZE

Teda tohle jsou špeky, fakt že jo... no našel jsem alespoň jednu - je to doraz pro schránku pod volantem. Je to zastrčené v tom velkém plastovém krytu naproti otevírání té malé řidičovi schránky... Druhou jsem prostě nenašel...

85079a57d493dc574a368602fb53fb1d.jpg

• Autor

To jsem si taky myslel, jenze ja tam mam nejaky maly gumovy kuzel a na toto jsem tam uz nikde misto nenasel. Zitra tam mrknu jeste jednou.

• Autor

Znovu jsem se dival a nikam k teto prihradce mi to nesedne. A jak jsem psal, tam kde ty mas ten neidentifikovany dil, ja mam uplne jiny dil. Podle me tam patri ten co tam mam ja, pekne tam sedi. :D

IMG_20180404_103203.thumb.jpg.fb9eb7b083ea017f0c73c61b9f083913.jpg

Nejake dalsi tipy? :D

vnější okraj spodního dílu palubky

• Autor

Myslis tohoto dilu? Nejak mi neni jasne kde presne by to melo byt.

skoda-octavia-mk2-1z-paneles-apdailos-sk

Ja tam vidim hned tri

• Autor

Ja tam zase nevidim ani jeden. Jako myslis na fotce na leve strane? Ta cast co sedne na stredovou konzoli?

Ahoj,

já jsem zase dnes našel toto u pedálů vlevo na místě řidiče. víte někdo kam to patřilo?

IMG_20180405_161245.jpg

IMG_20180405_161252.jpg

• Autor
V 4/5/2018 na 9:40, ka_r_los napsal:

vnější okraj spodního dílu palubky

Tak jsi mel pravdu, sedlo to tam. Jedna sice chybi, ale to nicemu nevadi. Stejne je to tam k nicemu. Ten plast stejne doseda na kryt stredove konzole, ktery je pokryty kobercem. Zadne zvuky to vydavat nemuze. Mozna ze v nizsich vybavach tam ten koberec neni? Kazdopadne diky za radu. Konecne budu moct spat. :D

Tak teď zase nebudu moct spát já, proč ty tam máš na kaslíku špuntík a já ten paskvil co se tobě válel za sloupkem [emoji3]

• Autor

Asi u tebe nekdo ztratil spuntik, potom mu vypadl ten paskvil, hledal pro nej misto a dal ho tam. Zajed do Skodovky pro novy spuntik. :D

• 2 roky později...

Zdravím, našel jsem na podlaze u řidiče tuto gumovou věc. Jsou na ní stopy po lepidlu. Nevíte někdo kam to patří? 20210207_163816.thumb.jpg.1dd9b77b36ec98a40533441d7515e493.jpg

20210207_163829.jpg

• 4 roky později...

Je to část páčky (teďy té stříbrné) otevírání dveří na nepohledové straně , zřejmě občas upadne jelikož je nejvíce používaná. Řešil jsem stejný problém u Škoda Yety 

IMG_20250817_175650747.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.