LucasCZE Vloženo 2. Duben 2018 Sdílet Vloženo 2. Duben 2018 Ahoj, pod prahem u dveri ridice jsem nasel 2 gumicky, viz foto. Nechapu, kde se tam mohly vzit a odkud pochazi. Nevedel by nekdo kam patri? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Duben 2018 Sdílet Vloženo 2. Duben 2018 Pod tou plastovou lištou, kde vedou kabely? Mám to teď zrovna u řidiče v autě rozebrané, můžu se podívat, ale potřebuju vědět kde přibližně jsi to našel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 2. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2018 Presne tak, pod tim plastem na prahu, pod kterym vedou kabely. Dost blizko A sloupku, tedy toho predniho. Tak se prosim podivej, ale hledal jsem tam misto, kam by to sedlo a nic jsem nenasel. Spis si myslim, ze to tam spadlo nekde shora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 Drží to těsnění kolem dveri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 3. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 (editace) No toto, to by me nenapadlo. Myslis vnejsi nebo vnitrni tesneni? Vnejsi, pokud vim, drzi prichytka viz obrazek a myslel jsem si, ze vnitrni tesneni zadne prichytky nema. Nespletl sis to s tou prichytkou na obrazku? Editováno: 3. Duben 2018, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 Teda tohle jsou špeky, fakt že jo... no našel jsem alespoň jednu - je to doraz pro schránku pod volantem. Je to zastrčené v tom velkém plastovém krytu naproti otevírání té malé řidičovi schránky... Druhou jsem prostě nenašel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 3. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 To jsem si taky myslel, jenze ja tam mam nejaky maly gumovy kuzel a na toto jsem tam uz nikde misto nenasel. Zitra tam mrknu jeste jednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 4. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2018 Znovu jsem se dival a nikam k teto prihradce mi to nesedne. A jak jsem psal, tam kde ty mas ten neidentifikovany dil, ja mam uplne jiny dil. Podle me tam patri ten co tam mam ja, pekne tam sedi. Nejake dalsi tipy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 5. Duben 2018 Sdílet Vloženo 5. Duben 2018 vnější okraj spodního dílu palubky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 5. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2018 Myslis tohoto dilu? Nejak mi neni jasne kde presne by to melo byt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 5. Duben 2018 Sdílet Vloženo 5. Duben 2018 Ja tam vidim hned tri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 5. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2018 Ja tam zase nevidim ani jeden. Jako myslis na fotce na leve strane? Ta cast co sedne na stredovou konzoli? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johndoe7777 Vloženo 5. Duben 2018 Sdílet Vloženo 5. Duben 2018 Ahoj, já jsem zase dnes našel toto u pedálů vlevo na místě řidiče. víte někdo kam to patřilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 6. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 V 4/5/2018 na 9:40, ka_r_los napsal: vnější okraj spodního dílu palubky Tak jsi mel pravdu, sedlo to tam. Jedna sice chybi, ale to nicemu nevadi. Stejne je to tam k nicemu. Ten plast stejne doseda na kryt stredove konzole, ktery je pokryty kobercem. Zadne zvuky to vydavat nemuze. Mozna ze v nizsich vybavach tam ten koberec neni? Kazdopadne diky za radu. Konecne budu moct spat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Duben 2018 Sdílet Vloženo 8. Duben 2018 Tak teď zase nebudu moct spát já, proč ty tam máš na kaslíku špuntík a já ten paskvil co se tobě válel za sloupkem [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 8. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2018 Asi u tebe nekdo ztratil spuntik, potom mu vypadl ten paskvil, hledal pro nej misto a dal ho tam. Zajed do Skodovky pro novy spuntik. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nalim1 Vloženo 7. Únor 2021 Sdílet Vloženo 7. Únor 2021 Zdravím, našel jsem na podlaze u řidiče tuto gumovou věc. Jsou na ní stopy po lepidlu. Nevíte někdo kam to patří? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.