Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Presne tak, pod tim plastem na prahu, pod kterym vedou kabely. Dost blizko A sloupku, tedy toho predniho. Tak se prosim podivej, ale hledal jsem tam misto, kam by to sedlo a nic jsem nenasel. Spis si myslim, ze to tam spadlo nekde shora.

Vloženo (editace)

No toto, to by me nenapadlo. Myslis vnejsi nebo vnitrni tesneni? Vnejsi, pokud vim, drzi prichytka viz obrazek a myslel jsem si, ze vnitrni tesneni zadne prichytky nema. Nespletl sis to s tou prichytkou na obrazku?

507358ef60edf_t.jpg

Editováno: , autor: LucasCZE
Vloženo

Teda tohle jsou špeky, fakt že jo... no našel jsem alespoň jednu - je to doraz pro schránku pod volantem. Je to zastrčené v tom velkém plastovém krytu naproti otevírání té malé řidičovi schránky... Druhou jsem prostě nenašel...

85079a57d493dc574a368602fb53fb1d.jpg

Vloženo

Znovu jsem se dival a nikam k teto prihradce mi to nesedne. A jak jsem psal, tam kde ty mas ten neidentifikovany dil, ja mam uplne jiny dil. Podle me tam patri ten co tam mam ja, pekne tam sedi. :D

IMG_20180404_103203.thumb.jpg.fb9eb7b083ea017f0c73c61b9f083913.jpg

Nejake dalsi tipy? :D

Vloženo
V 4/5/2018 na 9:40, ka_r_los napsal:

vnější okraj spodního dílu palubky

Tak jsi mel pravdu, sedlo to tam. Jedna sice chybi, ale to nicemu nevadi. Stejne je to tam k nicemu. Ten plast stejne doseda na kryt stredove konzole, ktery je pokryty kobercem. Zadne zvuky to vydavat nemuze. Mozna ze v nizsich vybavach tam ten koberec neni? Kazdopadne diky za radu. Konecne budu moct spat. :D

• o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...