jurdadavid Vloženo 8. Duben 2018 Sdílet Vloženo 8. Duben 2018 Ahoj, zajímalo by mě prosím, zda lze nějak upravovat hlas v navigaci v Rapidu. Našel jsem témata týkající se map, ale to mám celou Evropu a více nepotřebuji, našel jsem i řešení zvuku - škoda surround, ale nikde jsem již nedohledal, zda lze nějakým upgradem, dohráním nebo tak, změnit hlas navigace. Ten defaultní hlas je jako hlášení z kauflandu a neumí říct "rovně", vždy mi řekne, ať odbočím doleva i když dálnice jede stále rovně :-D Hledal jsem, ale nenašel ani v nastavení. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepko143 Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 Hmm pozeram ze vam na to nikto neodppvedal, presne to riesim aj ja... A nie a nie s tym pohnut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepko143 Vloženo 28. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2018 Dnes som bol v predajni skody a tam mi naraz 4ia ludia potvrdili, ze hlas navigavie sa neda zmebit. Aaaach su 100 rokov za opicami co sa tyka operacneho systemu. By ma zaujimalo ci sa tomu aj nejaky inzinier v automobilke venuje, alebo tam daju prvy system co pride.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanmario Vloženo 19. Květen 2021 Sdílet Vloženo 19. Květen 2021 ale da sa to len este to musim upravit na CZ alebo SK zatial to ide len EN... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanmario Vloženo 19. Květen 2021 Sdílet Vloženo 19. Květen 2021 Ale da sa to zatial to mam v EN ale idem skusit na CZ alebo SK.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.