black_devil Vloženo 10. Duben 2018 Sdílet Vloženo 10. Duben 2018 (editace) Zdravím, prosím o radu. O1 Combi ASV, v tahu se odněkud zepředu ozývá hlasite cvakani. Na všechny rychlostní stupně, pouze v tahu, cvakani se zrychluje s rychlosti vozidla. Co by to mohlo být? Díky Editováno: 26. Duben 2018, autor: black_devil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black_devil Vloženo 26. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2018 Nikdo nic? Už se to zhoršilo a háže to s celým autem, jako by bylo povolené kolo nebo ohlá poloosa. Měl jsem to zvedlé, ale nikde jsem nic nenašel. Co by to mohlo být? Dělá to nepravidělně, začne to třeba po 10km, nějakou chvíli to takhle dělá a pak se to zase uklidní. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 26. Duben 2018 Sdílet Vloženo 26. Duben 2018 kloub poloosy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black_devil Vloženo 26. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2018 že by to rozházel až takhle? tak vyměnit nebo jen zkusit prohodit mezi sebou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3pin0 Vloženo 26. Duben 2018 Sdílet Vloženo 26. Duben 2018 Vnitřní kloub poloosy. Nedávno jsem to řešil. Nejdříve to cvakalo jako když máš třeba zapíchlej hřebík v kole. Jestli to uz vibruje tak zkusit vůli na tech vnitřních kloubech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black_devil Vloženo 26. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2018 (editace) Ono to nevibruje, normálně to háže s celým autem. jako by bylo na sra*ku pvoolené kolo nebo poloosa do luku. nechápu právě, co by to mohlo být. že by něco přímo v motoru? přidřený nebo tak něco? ale to by asi nebylo takový cvakání a neškubalo to někde vpředu s autem. Editováno: 26. Duben 2018, autor: black_devil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3pin0 Vloženo 26. Duben 2018 Sdílet Vloženo 26. Duben 2018 Jestli správně rozumím, dělá to jen pod plynem? pustíš pedál a srovná se ? v tahu zase vibruje ? Rozklepe to celé auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black_devil Vloženo 26. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2018 víceméně ano, nedělá to pravidelně... začne to třeba po 10km jízdy a po chvíli to zase přestane. ale chvílema se to nedá udržet na silnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 26. Duben 2018 Sdílet Vloženo 26. Duben 2018 A souvisí to i s rychlostí?. Mně něco podobného dělal homokineťák, ale až od cca 70 km/h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black_devil Vloženo 26. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2018 mně to dělá snad od 30 km/h, s rychlostí se to klepání zrychluje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3pin0 Vloženo 26. Duben 2018 Sdílet Vloženo 26. Duben 2018 je to těžké, ale podle toho co píšeš bych vsadil na ty vnitřní klouby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.