Publikováno Duben 10, 20187 r Zdravím, prosím o radu. O1 Combi ASV, v tahu se odněkud zepředu ozývá hlasite cvakani. Na všechny rychlostní stupně, pouze v tahu, cvakani se zrychluje s rychlosti vozidla. Co by to mohlo být? Díky Upraveno Duben 26, 20187 r od black_devil
Duben 26, 20187 r Autor Nikdo nic? Už se to zhoršilo a háže to s celým autem, jako by bylo povolené kolo nebo ohlá poloosa. Měl jsem to zvedlé, ale nikde jsem nic nenašel. Co by to mohlo být? Dělá to nepravidělně, začne to třeba po 10km, nějakou chvíli to takhle dělá a pak se to zase uklidní. Díky
Duben 26, 20187 r Autor že by to rozházel až takhle? tak vyměnit nebo jen zkusit prohodit mezi sebou?
Duben 26, 20187 r Vnitřní kloub poloosy. Nedávno jsem to řešil. Nejdříve to cvakalo jako když máš třeba zapíchlej hřebík v kole. Jestli to uz vibruje tak zkusit vůli na tech vnitřních kloubech
Duben 26, 20187 r Autor Ono to nevibruje, normálně to háže s celým autem. jako by bylo na sra*ku pvoolené kolo nebo poloosa do luku. nechápu právě, co by to mohlo být. že by něco přímo v motoru? přidřený nebo tak něco? ale to by asi nebylo takový cvakání a neškubalo to někde vpředu s autem. Upraveno Duben 26, 20187 r od black_devil
Duben 26, 20187 r Jestli správně rozumím, dělá to jen pod plynem? pustíš pedál a srovná se ? v tahu zase vibruje ? Rozklepe to celé auto
Duben 26, 20187 r Autor víceméně ano, nedělá to pravidelně... začne to třeba po 10km jízdy a po chvíli to zase přestane. ale chvílema se to nedá udržet na silnici.
Duben 26, 20187 r A souvisí to i s rychlostí?. Mně něco podobného dělal homokineťák, ale až od cca 70 km/h.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.