Wooddy Vloženo 11. Duben 2018 Sdílet Vloženo 11. Duben 2018 Dobrý den, prosím vás mechanik mi rekl ze jedna hadice od klimatizace je praskla mikro prasklina jenze nevim ted kterou hadici mi rekl viz obrazek nevite ktera hadice je od klimatizace teda budu doufat ze nejsou obe.a nevite nahodou cislo dilu ?děkuju moc nevim kam jinam se obratit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVID7001 Vloženo 12. Duben 2018 Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 S tou klimatizací budeš muset stejně do servisu,tu sám nenaplníš.Tam by měli být vybaveni i na příslušné opravy,včetně výměny hadic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wooddy Vloženo 12. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 to sice ano ale nejprve musím sehnat tu hadici s tou trubkou pac dohromady ty dily stoji nove 14k takže shanim použité.u te trubky to cislo dilu vim ale nevim u té hadice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVID7001 Vloženo 12. Duben 2018 Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 A to nemáš někde poblíž vrakoviště,abyses tam rovnou zajel podívat a případně si to rovnou vymontoval?Bude to ale stejně riskantní,jako to koupit použité od někoho na inzerát.V obou případech zjistíš,jestli to těsní,až po namontování a natlakování... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spearhead456@gmail.com Vloženo 10. Květen 2020 Sdílet Vloženo 10. Květen 2020 Zdravím je možné nejaký repas tejto klimovej hadice alebo len vymena za inú, je to jednotková fabia, klíma pekne chladí ale prepúšťa mi cez túto hadičku a nová má cenu ako pol auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.