3skac11 Vloženo 27. Květen 2022 Sdílet Vloženo 27. Květen 2022 (editace) Moj servis taketo ceremonie nerobi. Oni pre znacky Skoda pouzivaju znacku SHELL a u Karoqa 9/2020 mi doporucili Shell 0w20/508. Pytal som sa aj na CASTROL Professional LL IV 0w20/508. VW normu splnuju obe, tak mam sa rozhodnut na aku znacku vsadim a cenovo, ktora mi bude vyhovovat. Autorizovak -Stará Ľubovña. Nakupil som v beznej mototechne 5L Shell 0w20+olejovy filter za 58€. Vymenene pri 12000km, normalne sa musim pochvalit, ze ani autorizak by to neurobil lepsie ako ja. Editováno: 27. Květen 2022, autor: 3skac11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marhor Vloženo 26. Červen 2022 Sdílet Vloženo 26. Červen 2022 Přidám zkušenost se spotřebou oleje. Měním jej jednou za rok, po 15 - 17 tisíci km. První dva roky jsem doléval vždy 0,5 litrů, letos jsem v zimě před dlouhou cestou ten půllitr doplnil preventivně. Na jaře se 3 týdny před výměnou oleje rozsvítila kontrolka, dolil jsem 0,3 litru, chtěl jsem šetřit. Kontrolka zhasla, hladina nad ryskou. Po týdnu se kontrolka rozsvítila zas... Poučení: dolévat minimálně 0,5 litru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hollywood.2 Vloženo 4. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2023 Máte cedulku od výrobce v motorovém prostoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 4. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2023 mám rok 2019 a nemám ho..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.