Publikováno Duben 20, 20187 r Ahoj, chci se optat, pokud nějaký bazar prodavá vůz a pomocí diagnostiky smaže chybu na vozidle a přijde potencionální kupující s jinou diagnostikou, odhalí tuto chybu nebo už je mu porucha pak také skryta a diagnostika ji nenajde? Zajímá mě to z důvodu právě koupě vozidla, kde mám diagnostiku svoji, která umí načíst chyby motoru, převodovky, air bagů a abs, všude na videích vidím, jak mažou ukazatele vadných abs apod. ale nikde jsem se o tomto tematu nedočetl. Prosím o radu někoho znalého. Děkuji moc. Josef
Duben 20, 20187 r Dokud se ta chyba znova nezapíše do patřičné jednotky tak ji nemáš šanci vyčíst. Záleží na konretní chybě, ale může se znova zapsat třeba i po několika desítkách km.
Duben 20, 20187 r Pokud je ale v autě opravdu něco špatně, tak by měla vyskočit během zkušební jízdy.
Duben 20, 20187 r Pokud vim, tak u RJ motoru se smazanim chyb vzdy smaze i kod readiness. Takze pokud kod readiness neobsahuje same nuly, nekdo mazal chyby nebo je s motorem neco spatne. U ostatnich RJ to nijak poznat nejde.
Duben 21, 20187 r Dobrý večer využiji tématu a chtěl bych radu ohledně chybové ho kódu u Octavie 3 motor 2,0 Tdi 110 kw. Nemohu nikde najít co znamená závada 7158($001BF6):20, lamp OFF dekuji předem za reakci
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.