shockwave Vloženo 20. Duben 2018 Sdílet Vloženo 20. Duben 2018 Ahoj, chci se optat, pokud nějaký bazar prodavá vůz a pomocí diagnostiky smaže chybu na vozidle a přijde potencionální kupující s jinou diagnostikou, odhalí tuto chybu nebo už je mu porucha pak také skryta a diagnostika ji nenajde? Zajímá mě to z důvodu právě koupě vozidla, kde mám diagnostiku svoji, která umí načíst chyby motoru, převodovky, air bagů a abs, všude na videích vidím, jak mažou ukazatele vadných abs apod. ale nikde jsem se o tomto tematu nedočetl. Prosím o radu někoho znalého. Děkuji moc. Josef Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 20. Duben 2018 Sdílet Vloženo 20. Duben 2018 Dokud se ta chyba znova nezapíše do patřičné jednotky tak ji nemáš šanci vyčíst. Záleží na konretní chybě, ale může se znova zapsat třeba i po několika desítkách km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shockwave Vloženo 20. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2018 Díky moc, sice mě to moc nepotěšilo, ale něco takového sem si myslel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 20. Duben 2018 Sdílet Vloženo 20. Duben 2018 Pokud je ale v autě opravdu něco špatně, tak by měla vyskočit během zkušební jízdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Duben 2018 Sdílet Vloženo 20. Duben 2018 Sice nevím, ale mělo by se zjistit, že ty paměti někdo vymazal. Né? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 20. Duben 2018 Sdílet Vloženo 20. Duben 2018 Pokud vim, tak u RJ motoru se smazanim chyb vzdy smaze i kod readiness. Takze pokud kod readiness neobsahuje same nuly, nekdo mazal chyby nebo je s motorem neco spatne. U ostatnich RJ to nijak poznat nejde. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 21. Duben 2018 Sdílet Vloženo 21. Duben 2018 Dobrý večer využiji tématu a chtěl bych radu ohledně chybové ho kódu u Octavie 3 motor 2,0 Tdi 110 kw. Nemohu nikde najít co znamená závada 7158($001BF6):20, lamp OFF dekuji předem za reakci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.