ceannu Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 (editace) Toto je naozaj gol... Tak som sa dnes rozhodol ze pojdem kupit novu hukacku na klakson... hladal som origos na fabku... zastavil som sa Autocomodexe (TT) v predajni originalnych dielov skoda... opytal som sa chlapika ci maju hukacku na fabku (standardnu) a on mi povedal ze nemaju momentalne na sklade...ale vraj ked pridem buduci tyzden tak ze uz bude... ja na to: kolko stoji?... on na to 1600sk... ja vybuch smiechu... ze ci to mysli vazne... on ze taka je cena... tak som sa zobral navstivil som neznackovu predajnu, kupil neorigo hukacku za 190sk a spokojny odisiel domov... viem ze budem musiet prerobit konektor ale radsej ho prerobim nez by som vysolil 1600sk za taku blbost ... jasne vidiet ako chceli odrbat zakaznika... no ale keby ta hukacka za jazdy vykrikovala Beastie Boys tak ju kupim Co z toho plynie: Autocomodex ma tam uz neuvidi a jedine co odomna dostanu je Editováno: 13. Říjen 2006, autor: ceannu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 (editace) Zalezi co kupujes.Napr olejovy filter alebo vlozka Ale vzdy existuju aj dobre narady napr MAN. Minule som bol menit olej a bol tam taky mlady fagan. Pytam sa: co mi to tam leje za olej.a on ze nevie. Reku konec.odtud potud. Ale na cosi su dobre tie servisy. Idem tam kupovat piny a konektory a packu tempomatu. Ale ty ceny za te piny a konektory Ale co spravis,kde to zezenes. Editováno: 13. Říjen 2006, autor: Piaggio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Houkačky nebývají standartně na skladě,většinou se objednávají,dnes si nikdo nemůže dovolit držet na skladě mnoho dílů.Cenu určuje škodovka.Záleží pouze na tobě ,zda si ji koupíš.Nikdo Ti ji nenutí.Když si koupíš neoriginál,Tvoje věc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ceannu Vloženo 14. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 no mne nejde o to ci ju mam hned alebo za tyzden...tu ide o cenu!!! skus si pozret ceny na webe a zistis ze 1600sk je uzernictvo...radsej by som bral originalnu ale nie za tuto cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 14. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 (editace) ceannu: No ono by stacilo trosku vic hledat... Ja je koupil tady na foru za (tusim) 500,- Kc od jednoho nejmenovaneho clena (diky Kacere), ale od unora jsem ho tu nevidel. Nicmene, zdroje by se urcite nasly... Editováno: 14. Říjen 2006, autor: Maverick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benik Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 No nechci vam nic rikat, ale original houkacka stoji 445,- a to jsme jeste docela drahy servis... Ono je rozdil jestli klasicky klakson za 445,- nebo fanfaru, tam je cena 1600,- za jeden kus (vysoky a hluboky ton)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Originalne dielce = originalne ceny Kupil som na skusku sadu 3 dratov o dlzke 20cm so 6 pinami. Cena vyse 180 sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 No jo, ono to chce trosku myslet - proc nekoupis piny samostatne? Maji je v kazdych autopotrebach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 (editace) Benik: Taky jsem mluvil o kompletni originalni dvoutonove houkacce vcetne drzaku a kabelaze za 500,- tady na foru. Editováno: 21. Říjen 2006, autor: Maverick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 No jo, ono to chce trosku myslet - proc nekoupis piny samostatne? Maji je v kazdych autopotrebach... Lenze to bol akysi divoky typ,co som nevedel aky je .A prisiel mi uplne klasicky typ,aky je na autoradio. Inak mas pravdu,ja som videl cely konektor aj s pinami na autoradio v obycajnych autopotrebach.Bolo tam asi 16kablikov v konektore aj s pinom a stalo to 60 korun. Ale nevedel som aky pin ide ide na packu PP ,tak som ho musel kupit. Co uz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 Minimalne je to pouceni pro priste, taky jsem kdysi koupil dva tyhle vodice s celkem 4 pinama za 104,- Kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.