Johny16 Vloženo 23. Duben 2018 Sdílet Vloženo 23. Duben 2018 Ahoj, uvažuji o koupi RSky, bez chipu, bez úprav a s nájezdem do 250 000,-. Chtěl bych se Vás zeptat na názor... Kolik si myslíte, že je kastle a hlavně motor s pravidelným servisem schopen nalítat ? Předem děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 23. Duben 2018 Sdílet Vloženo 23. Duben 2018 On je hlavně docela problém najít bez úprav a bez chipu. Já hledal asi půl roku. Každopádně ten motor je spolehlivý. Já mám aktuálně nějakých 230 tisíc kilometrů, měnil jsem jen EGR a to si člověk vymění sám. Kdysi bylo snad ještě na záruku měněno turbo. Vše jinak funguje super (co se motoru týče). Jen to chce prostě slušné zacházení, pravidelný servis a dobrou naftu. A myslím, že toho najede ještě hodně a hodně. Motor určitě, kastle také, ale třeba zrovna mi zlobí jednotka ABS. Ta ale s motorem nesouvisí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 23. Duben 2018 Sdílet Vloženo 23. Duben 2018 Ja na ASZ 730 tis. km, sice octavka, ale motor stejny. Jen davat pozor na prevodovku, 6q moc nevydrzi, tu jsem musel menit. Jinak na motoru vse puvodni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny16 Vloženo 26. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2018 Super, mockrát děkuji všem za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hitachi Vloženo 18. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2018 (editace) Mám RSu rok 2006 BLT od novoty, najeto "jenom 185 tisíc" starám se o ni poctivě dodnes. Jedině, co mě začíná zlobit je povrchová koroze prahů za předními zástěrkami, to mám v plánu před letošní zimou dořešit a také zřejmě od slunička popraskané vršky světlometů. Závažnější problémy, které mě potkaly, byla vůle v převodovce (řešeno s p. Sixtou v MB, od jeho zásahu vše ok), výměna těsnění pod hlavou (bylo načnuté) a od kaminku prasklý chladič klimatizace. Co mě mile překvapuje, je kvalita některých dílů, např. výfuk mám stále původní, nicméně už je na spodku tlumiče prorezavělá jedna nebo dvě vrstvy, ale díra zde není. Ze začátku jsem uvažoval o chipu, ale nakonec na to nějak nebyl čas i peníze, tak jsem se na to vykašlal a nelituju, auto funguje skvěle i tak, dopřávám mu pravidelný servis oleje a všech filtrů a tankuju jen kvalitní aditivovanou naftu. Asi u mě dožije Editováno: 18. Červenec 2018, autor: Hitachi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.