montek Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Chcisi koupit PDA s Windows mobile5 a chtěl bych ho i využít na diagnostiku auta se softem VAG-com,přes USB rozhraní,ale nevím jestli to pojede.Nemáte s tím někdo zkušenost?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 14. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 Nepôjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka Vloženo 14. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 Nepojde nic co sa hrabe na hw, resp. porty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 Uz sem to taky resil. Nejak moc info sem o tom neziskal. Teoreticky jsou PDA tusim fUJITSU a ty maj USB host takze kdyz pripojis usb zarizeni normalne ho videj tudis pripojit USB2COM a kdo vi mozna by to jit mohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 14. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 Videl jsem ofiko nabizenou sadu pro servisy, makalo to normalne s PDA... Cena ovsem pro normalni smrtelniky neakceptovatelna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montek Vloženo 16. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 To PDA má USB port,takže snad by to mohlo jít ne?Maverick co to je ofiko sada??To PDA je MIO P350 ??Pojede nebo to nepojede?Tak bych zabil dvě muchy jednou ranou.Měl bych navigaci a autodiagnostiku v jednom za docela zajímavou cenu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 O víkendu jsem mělo v ruce to originál PDA s diagnostikou. Komunikuje to s modulem připojeným do zásuvky přes bluetooth. Cena okolo 45 litrů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 (editace) Tady je prográmek, ale PDA musí mít nejspíš USB Host. A ten já nemám. A nebo přes to Bloetooth, to muší bejt pecka. VAG_CHECK.zip Editováno: 17. Říjen 2006, autor: Strojvůdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 (editace) Videl jsem to s Acer n300, spojovalo se to pres BT. Editováno: 18. Říjen 2006, autor: Maverick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Abys mohl používat diagnostiku na PDA nabízí firma http://www.e4t.cz/ je to dobrá věc je to mám komunikuje to pre bloot a umí to i záznam hodnot měření. Jen nemám vůbec představu kolik to stojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montek Vloženo 30. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Jo,jo dobrej link... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 Na FTP sem hodil VAG CHECK 1.6 mam ho vyzkouseny na ipaq h5550 a hw6915 se seriovym kabelem s obvodem si9243 na hw6915 jsem kolegovi udelal origo ipaq konektor na h5550 pouzivam redukci ipaq>>com abych nemusel predelavat kabel z notesu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 (editace) na ktery ftp? Jo uz jsem to nasel a jsem zvedav co to umi. Jake s tim mas zkusenosti? Editováno: 13. leden 2007, autor: Mefisto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 no nejsem nakej odbornik, takze ja to pouzivam akorat na vycteni chyb, posunuti servisniho intervalu, sem tam na prekodovani komfortky pro zmenu stylu odemykani mozna este par dalsich veci kazdopadne neumim vse co vag nabizi, ale to co potrebuju a umim tam jde, to mi staci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 Na FTP sem hodil VAG CHECK 1.6mam ho vyzkouseny na ipaq h5550 a hw6915 se seriovym kabelem s obvodem si9243 na hw6915 jsem kolegovi udelal origo ipaq konektor na h5550 pouzivam redukci ipaq>>com abych nemusel predelavat kabel z notesu Prosímtě na které FTP, nebo ve které sekci. Vždyť to nikde nevidím. Že bych byl,tak slepý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Mas to v SZ a jestli to nikdo nesmaznul tak je to primo v rootu v adresari VAG CHECK..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 V rootu jsou čtyři složky a VAG CHECK tam není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drass Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 a co tak HP Jornada a Vag?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drass Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 http://www.arlab.it/vc/download.html tu sa da stiahnut VAG-Check a asi to pojde aj na HP Jornada mam taku staru haraburdu Jornada 680 a bude super ked to pojde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drass Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 (editace) este crack http://crackzplanet.com/get_173641_Vag-che...etpc_crack.html a dufam ze to pojde potom napisem Editováno: 19. Únor 2007, autor: drass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drass Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 no tak som sa sklamal a na Jornada to islo naistalovat ale sa to nedalo spustit, tak to skusim na pda a uvidim, aj ked na tom Jornada by mi to bolo pohldnunejsie bo to ma klavestnicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkArt Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Abys mohl používat diagnostiku na PDA nabízí firma http://www.e4t.cz/ je to dobrá věc je to mám komunikuje to pre bloot a umí to i záznam hodnot měření. Jen nemám vůbec představu kolik to stojí. widěl jsme v akci a maík ze škodovky říkal že 60tis -( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRECBB Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Na FTP sem hodil VAG CHECK 1.6mam ho vyzkouseny na ipaq h5550 a hw6915 se seriovym kabelem s obvodem si9243 na hw6915 jsem kolegovi udelal origo ipaq konektor na h5550 pouzivam redukci ipaq>>com abych nemusel predelavat kabel z notesu no asi som blbý, no neviem kde je to umiestnené, mam pda a chcel by som to skusiť, neda sa to poslať? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Koukni asi o 16 příspěvků vejš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Blby dotazek.K tomu PDA musi byt jiny kabel nez treba HEX co se pouziva na vag na notasu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.