Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Chcisi koupit PDA s Windows mobile5 a chtěl bych ho i využít na diagnostiku auta se softem VAG-com,přes USB rozhraní,ale nevím jestli to pojede.Nemáte s tím někdo zkušenost??

Vloženo

Uz sem to taky resil. Nejak moc info sem o tom neziskal. Teoreticky jsou PDA tusim fUJITSU a ty maj USB host takze kdyz pripojis usb zarizeni normalne ho videj tudis pripojit USB2COM a kdo vi mozna by to jit mohlo.

Vloženo

To PDA má USB port,takže snad by to mohlo jít ne?Maverick co to je ofiko sada??To PDA je MIO P350 ??Pojede nebo to nepojede?Tak bych zabil dvě muchy jednou ranou.Měl bych navigaci a autodiagnostiku v jednom za docela zajímavou cenu ne?

• o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Na FTP sem hodil VAG CHECK 1.6

mam ho vyzkouseny na ipaq h5550 a hw6915 se seriovym kabelem s obvodem si9243

na hw6915 jsem kolegovi udelal origo ipaq konektor

na h5550 pouzivam redukci ipaq>>com abych nemusel predelavat kabel z notesu

Vloženo

no nejsem nakej odbornik, takze ja to pouzivam akorat na vycteni chyb, posunuti servisniho intervalu, sem tam na prekodovani komfortky pro zmenu stylu odemykani

mozna este par dalsich veci

kazdopadne neumim vse co vag nabizi, ale to co potrebuju a umim tam jde, to mi staci

Vloženo

Prosímtě na které FTP, nebo ve které sekci. Vždyť to nikde nevidím. Že bych byl,tak slepý?

• o 1 měsíc později...
Vloženo

no tak som sa sklamal a na Jornada to islo naistalovat ale sa to nedalo spustit, tak to skusim na pda a uvidim, aj ked na tom Jornada by mi to bolo pohldnunejsie bo to ma klavestnicu

• o 2 týdny později...
Vloženo
Abys mohl používat diagnostiku na PDA nabízí firma http://www.e4t.cz/ je to dobrá věc je to mám komunikuje to pre bloot a umí to i záznam hodnot měření. Jen nemám vůbec představu kolik to stojí.

widěl jsme v akci a maík ze škodovky říkal že 60tis -(

Vloženo

no asi som blbý, no neviem kde je to umiestnené, mam pda a chcel by som to skusiť, neda sa to poslať? dik

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...