tomci Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 (editace) Ještě jsem neviděl výfik, který by měl někde nějakou dírku, třeba na odvod vody. Zdá se mi to jako blbost. ... když jsem měnil výfuk na felicii tak dírku (malou, cca 1 mm +- průměr) měl a ten prodejce říkal, že je to ptávě pro odtok vody, aby ten výfuk nehnil zwvnitř. Přišlo mi to jako rozumný a jednoduchý řešení. Tom Byl jsem u prodejce, ten si nebyl jistý, tvrdil, že by tam neměla být. Volal dodavateli a ten mu říkal to samé... Zítra tam jedu, budu chytřejší. Ale ta nejistota! Editováno: 19. Duben 2007, autor: tomci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomci Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 Tak výsledek je, že ta díra tam má být. Prodejce volal přímo do Bosalu. Pokud bych prý chtěl výfuk vyměnit, můžou mi nabídnout nějaký polský (asi bude kvalitní ) nebo originál. V obou prý ty díry nejsou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaba I Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Z výše jmenovaných výrobců bych jednoznačně doporuči Walker, na 1,6 není zas tak drahý. Starline v žádném případě a Bosal je střed. Renault ho kupříkladu montuje jako originál, ale vydrží cca ty tři roky. Dírky se do tlumičů vrtají pro odtok vody (jak už bylo üvedeno) kvůlivá oddálení hniloby zevnitř. jestli to však jednoznačně pomáhá, zatím nikdo z mých známých nepotvrdil. K montáži nových dílů výfuku VŽDY nové spojky a taky těsnící pastu. Bez nich to nebude fungovat na 100%..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohuš75 Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Výměna výfuku čeká brzy i mě nba mé 2.0. Budu dávat střední i zadní díl. Tak jsem začal schánět, co bych tam dal. Bosal i Walker jsou docela dobrý a je na ně chvála. Taky jsem našel značku Tyll, vyrábí se to u nás a mají docela zajímavé ceny. Nemáte s touto značkou nějaké zkušenosti? tyll jsem použil na favoritovi na plyn..takže do něj šlo dost vody....vydržel mi asi 3 roky..polská mrcha jen jeden.....nevím, asi to nejde srovnávat výfuk na favorita a koktu..ale porovnání polsko/tyll vyšel jednoznačně pro český. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohuš75 Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Z výše jmenovaných výrobců bych jednoznačně doporuči Walker, na 1,6 není zas tak drahý. Starline v žádném případě a Bosal je střed. Renault ho kupříkladu montuje jako originál, ale vydrží cca ty tři roky.Dírky se do tlumičů vrtají pro odtok vody (jak už bylo üvedeno) kvůlivá oddálení hniloby zevnitř. jestli to však jednoznačně pomáhá, zatím nikdo z mých známých nepotvrdil. K montáži nových dílů výfuku VŽDY nové spojky a taky těsnící pastu. Bez nich to nebude fungovat na 100%..... taky jsem svýho času vrtal a zdálo se mi, že to pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.