Publikováno Duben 24, 20187 r Ahojte. Prosim vas o pomocJe v karoqu stare dab alebo dab+? Premyslam.ze to este pichnem do vybavy ale ak je to stare dab(bez plus) tak to asi zbytocne pre mna.dakujem Pripadne neake skusenosti.pri kazdom nastartovani tam je defaultne dab ci fm? Vdaka
Duben 25, 20187 r Já mam auto vyrobené před týdnem a mám tam DAB. Je tam přepínání pásma FM/DAB. Tak které pásmo aktivuješ to tam zůstává. Jen jsem to zkusil naladit a aspoň pro mě nic zajímavého.
Duben 25, 20187 r Ono sa tam píše DAB, ale v skutočnosti do škodoviek dávajú DAB+ už pár rokov.. nie?
Duben 25, 20187 r Autor no a to presne potrebujem zistit. aby do karoqu nedali len DAB bez + , je tu neaky clen fora z predajnej siete co by to vedel zistit?
Květen 15, 20187 r Nejlip zkusit to v takovy zpusob. jdes k skodovky kodiaq nebo karoq ktera ma dab a zapojis se to. Vidis co ma. Dab bez plusa stanice na frequenci LP, Lm, LH apod. Dab + stanice 5A, 5c, 10C apod.
Květen 15, 20187 r Autor Dik borci. Bol.sa sa poradit v nemenovanom radiu a povedlai mi ze do 4-5 rokov nebude ziadne velke rusenie fm a ani expanzia dab tak som to nevzal. Inac to je iny modul v tom amundsen ci ako to fu guje to dab?neni to len zablokovane softwarovo?
Květen 17, 20187 r Ted' Škodovka řikat že jestli chceš mit dab to musiš změnit celé radio (infotaiment). Jinák se neda. V budoucnosti může bude jinák , ale ted' je masakr
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.