Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte, dokáže mi prosím někdo pomoct, proč mi na volnoběh lítají otáčky od 650 do 1800?. Začalo to dělat a našli jsme prasklou objimku na ovzdusnovaci hadici, ta se teda celá vyměnila, ať to nenasava bokem vzduch, ale problém zůstal. Občas vyskočí závada motoru, tak ji vymazu, ale i tak otáčky lítají nahoru a dolů. Tyhle závady, viz obrázek ted píše diagnostika, jinak žádné závady na pristrojovce nejsou.. 

Screenshot_20180429-100530.png

Upraveno od Msi Morava Trade

ak odpojíš tú plastovú trubku čo je vedľa škrtiacej klapky a zapcháš a prestane to , tak je deravá membrána veka ventilov 

zneužijem fotku čo sme už riešili 

ak to po tejto oprave pôjde , vymeň veko ventilov 

20180125_214831_001.jpg

• Autor

Ok, zkusím to takhle otestovat, dekuju 

• Autor

Děkuji suri., právě jsem zkusil ucpat dle tvého návodu a opravdu otáčky se ustálily. Takže pokud to je teda tak, tak jdu zkusit sehnat tu membránu a potom někoho, kdo ji vymění, sám se do toho raději pouštět nebudu. 

na nete je plno videí , ja som menil celé veko , pri mojom šťastí by som to staré rozlámal 

:kol-50:Možno máš šťastie v láske ....  :)

keby aspoň to 

• 2 týdny později...
  • Autor

Problém byl opravdu v membrane,  dnes vyměněna a problém odstraněn, díky moc! :rolleyes:

• 1 rok později...

Kde se dá sehnat samotná membrána? 

• Autor
před 24 minutami, masmar napsal:

Kde se dá sehnat samotná membrána? 

https://vanos-bmw.com/product/membrane-for-valve-cover-vag-03h103429h-03h103429d-3-6-fsi-v6

• 5 měsíců později...

Zdravím, prosím Vás kupoval jste už někdo tu membránu z toho vanosu, případně jestli nemá ještě někdo zájem, aby se jich objednalo více ??

Děkuji, jde o jistotu, že pasuje a že dorazí.

• 3 týdny později...

Já jsem jí kupoval z těch BMW stránek,už mám vyměněno a vše je OK.

• 3 týdny později...
V 18. 3. 2020 na 8:47, ADLERos napsal:

Já jsem jí kupoval z těch BMW stránek,už mám vyměněno a vše je OK.

Vyměňoval jste to v jakém motoru? 3,6 FSI nebo 3,2 FSI? Mě blbnou otáčky u 2006 passat 3,2 FSI. Díky.

V 12. 5. 2018 na 13:52, Msi Morava Trade napsal:

Problém byl opravdu v membrane,  dnes vyměněna a problém odstraněn, díky moc! :rolleyes:

Vyměňoval jste to v jakém motoru? 3,6 FSI nebo 3,2 FSI? Mě blbnou otáčky u 2006 passat 3,2 FSI. Díky.

• Autor
před 4 hodinami, Tom256 napsal:

Vyměňoval jste to v jakém motoru? 3,6 FSI nebo 3,2 FSI? Mě blbnou otáčky u 2006 passat 3,2 FSI. Díky.

Téma je 3.6FSI, takže odpověď na otázku je určitě jasná. I když chápu váš dotaz, najde se hodně lopat co serou dotazy k 1.2HTP třeba do složky 4.2TDI :-) 

sú to rovnaké motory , ono sa to zistí jednoducho , odpojíš tú hadicu , zapcháš prstom a motor ide OK , jednoduché skúšanie ... 

• 2 roky později...

Zdravím, mám nejspíš ten samý problém, za tu dobu nenašel už někdo nějaký obchod kde se ta membrána dá sehnat sólo. Díky 

• 7 měsíců později...

Objednával som celé nové veko zo škodadielov (samozrejme to lacnejšie za 65€). Po roku to funguje dobre, chyba sa nevrátila. Ešte si ale daj pozor, aby si nezlomil tú plastovú flexi trubku, ktorá ide do sania. Ja už ju mám oblepenú s izolepou 🤭

• 3 měsíce později...

Aj mne kolísali otáčky, tak som kúpil nove veko aj s membránou.  No asi po 100 km mi opäť kolísajúci otáčky. 
Je moznene že membrána je opäť O.K. ?

• 3 měsíce později...

Tak jedine že ti praskla tá trubka na odvetrávanie čo ide do toho veka, to by ti tam potom salo falošný vzduch...

Môžeš ešte skontrolovať podtlakové vedenie vzadu na sani...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.