Msi Morava Trade Vloženo 29. Duben 2018 Sdílet Vloženo 29. Duben 2018 (editace) Ahojte, dokáže mi prosím někdo pomoct, proč mi na volnoběh lítají otáčky od 650 do 1800?. Začalo to dělat a našli jsme prasklou objimku na ovzdusnovaci hadici, ta se teda celá vyměnila, ať to nenasava bokem vzduch, ale problém zůstal. Občas vyskočí závada motoru, tak ji vymazu, ale i tak otáčky lítají nahoru a dolů. Tyhle závady, viz obrázek ted píše diagnostika, jinak žádné závady na pristrojovce nejsou.. Editováno: 29. Duben 2018, autor: Msi Morava Trade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 29. Duben 2018 Sdílet Vloženo 29. Duben 2018 ak odpojíš tú plastovú trubku čo je vedľa škrtiacej klapky a zapcháš a prestane to , tak je deravá membrána veka ventilov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 29. Duben 2018 Sdílet Vloženo 29. Duben 2018 zneužijem fotku čo sme už riešili ak to po tejto oprave pôjde , vymeň veko ventilov 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Msi Morava Trade Vloženo 29. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2018 Ok, zkusím to takhle otestovat, dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 29. Duben 2018 Sdílet Vloženo 29. Duben 2018 tá membrána sa niekde dá nájsť aj samostatne , ja som menil veko ... drahé jak sviňa https://vanos-bmw.com/product/membrane-for-valve-cover-vag-03h103429h-03h103429d-3-6-fsi-v6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Msi Morava Trade Vloženo 29. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2018 Děkuji suri., právě jsem zkusil ucpat dle tvého návodu a opravdu otáčky se ustálily. Takže pokud to je teda tak, tak jdu zkusit sehnat tu membránu a potom někoho, kdo ji vymění, sám se do toho raději pouštět nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 29. Duben 2018 Sdílet Vloženo 29. Duben 2018 na nete je plno videí , ja som menil celé veko , pri mojom šťastí by som to staré rozlámal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 30. Duben 2018 Sdílet Vloženo 30. Duben 2018 Možno máš šťastie v láske .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 30. Duben 2018 Sdílet Vloženo 30. Duben 2018 keby aspoň to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Msi Morava Trade Vloženo 12. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2018 Problém byl opravdu v membrane, dnes vyměněna a problém odstraněn, díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masmar Vloženo 13. Září 2019 Sdílet Vloženo 13. Září 2019 Kde se dá sehnat samotná membrána? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Msi Morava Trade Vloženo 13. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2019 před 24 minutami, masmar napsal: Kde se dá sehnat samotná membrána? https://vanos-bmw.com/product/membrane-for-valve-cover-vag-03h103429h-03h103429d-3-6-fsi-v6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamakam Vloženo 26. Únor 2020 Sdílet Vloženo 26. Únor 2020 Zdravím, prosím Vás kupoval jste už někdo tu membránu z toho vanosu, případně jestli nemá ještě někdo zájem, aby se jich objednalo více ?? Děkuji, jde o jistotu, že pasuje a že dorazí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 18. Březen 2020 Sdílet Vloženo 18. Březen 2020 Já jsem jí kupoval z těch BMW stránek,už mám vyměněno a vše je OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom256 Vloženo 7. Duben 2020 Sdílet Vloženo 7. Duben 2020 V 18. 3. 2020 na 8:47, ADLERos napsal: Já jsem jí kupoval z těch BMW stránek,už mám vyměněno a vše je OK. Vyměňoval jste to v jakém motoru? 3,6 FSI nebo 3,2 FSI? Mě blbnou otáčky u 2006 passat 3,2 FSI. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom256 Vloženo 7. Duben 2020 Sdílet Vloženo 7. Duben 2020 V 12. 5. 2018 na 13:52, Msi Morava Trade napsal: Problém byl opravdu v membrane, dnes vyměněna a problém odstraněn, díky moc! Vyměňoval jste to v jakém motoru? 3,6 FSI nebo 3,2 FSI? Mě blbnou otáčky u 2006 passat 3,2 FSI. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Msi Morava Trade Vloženo 7. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2020 před 4 hodinami, Tom256 napsal: Vyměňoval jste to v jakém motoru? 3,6 FSI nebo 3,2 FSI? Mě blbnou otáčky u 2006 passat 3,2 FSI. Díky. Téma je 3.6FSI, takže odpověď na otázku je určitě jasná. I když chápu váš dotaz, najde se hodně lopat co serou dotazy k 1.2HTP třeba do složky 4.2TDI :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 13. Duben 2020 Sdílet Vloženo 13. Duben 2020 sú to rovnaké motory , ono sa to zistí jednoducho , odpojíš tú hadicu , zapcháš prstom a motor ide OK , jednoduché skúšanie ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maci03 Vloženo 3. Květen 2022 Sdílet Vloženo 3. Květen 2022 Zdravím, mám nejspíš ten samý problém, za tu dobu nenašel už někdo nějaký obchod kde se ta membrána dá sehnat sólo. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kravybuca Vloženo 2. leden 2023 Sdílet Vloženo 2. leden 2023 Objednával som celé nové veko zo škodadielov (samozrejme to lacnejšie za 65€). Po roku to funguje dobre, chyba sa nevrátila. Ešte si ale daj pozor, aby si nezlomil tú plastovú flexi trubku, ktorá ide do sania. Ja už ju mám oblepenú s izolepou 🤭 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivcooo Vloženo 11. Duben 2023 Sdílet Vloženo 11. Duben 2023 Aj mne kolísali otáčky, tak som kúpil nove veko aj s membránou. No asi po 100 km mi opäť kolísajúci otáčky. Je moznene že membrána je opäť O.K. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kravybuca Vloženo 28. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2023 Tak jedine že ti praskla tá trubka na odvetrávanie čo ide do toho veka, to by ti tam potom salo falošný vzduch... Môžeš ešte skontrolovať podtlakové vedenie vzadu na sani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.