pavel.lib Vloženo 1. Květen 2018 Sdílet Vloženo 1. Květen 2018 Ahoj, podařilo se mi dnes upustit ocelovou zajišťovací sponu do prostoru motoru (1.4 TSI) v jeho zadní části na straně spolujezdce (viz. šipka na obrázku). Sponu se mi z vrchu nepodařilo nikde nalézt, pod auto na zem nepropadla. Jako laik nejsem schopen posoudit, zda to v těchto místech za jízdy nemůže způsobit nějaký problém (třeba proříznutí něčeho, kolizi s něčím). Můj dotaz zní zda hrozí nějaké poničení ? Je potřeba návštěvy servisu ? Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 1. Květen 2018 Sdílet Vloženo 1. Květen 2018 A nepropadla ti dolu na kryt motoru (jestli máš) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel.lib Vloženo 1. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2018 (editace) Kryt motoru je více vpředu, takže tam nebude Editováno: 2. Květen 2018, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 1. Květen 2018 Sdílet Vloženo 1. Květen 2018 stalo se mi to samé, cinklo to a už jsem ji nenašel :-) pod autem nebyl...koupil jsme novou a jezdím vesele dál....buď zůstane někde ve spodních plastech nebo se pak cestou vyklepe...rozhodně bych se toho nebál 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel.lib Vloženo 1. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2018 (editace) Přesně byl to okamžik cinklo to a už jsem si nadával.. spadlo to někam v úrovni přední nápravy. Novou koupím, jde mi jen o to zda v těch místech je něco pohybujícího se, co by ta spona mohla při jízdě poškodit. Editováno: 2. Květen 2018, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel.lib Vloženo 2. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2018 (editace) Trochu mě straší, že v těch místech je z vrchu kryt rozvodů ale nevím jak to vypadá dole (zda jsou rozvody zakrytované i dole). Pánové můžu Vás poprosit o komentář, kdo víte jak to v těch místech vypadá. S autem musím jezdit, ale mám trochu strach aby ta spona, pokud je někde zaseknutá, neskočila při jízdě někam kam nemá.. díky. Editováno: 2. Květen 2018, autor: pavel.lib Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 2. Květen 2018 Sdílet Vloženo 2. Květen 2018 (editace) Klidně jezdi. Není tam nic, co se pohybuje a kam by to mohlo spadnout. A rozvody jsou celé kryté i zespodu... Editováno: 2. Květen 2018, autor: Martin Bednář 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel.lib Vloženo 2. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2018 (editace) To jsem potřeboval slyšet , díky! Editováno: 2. Květen 2018, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.