pavel.lib Vloženo 1. Květen 2018 Vloženo 1. Květen 2018 Ahoj, podařilo se mi dnes upustit ocelovou zajišťovací sponu do prostoru motoru (1.4 TSI) v jeho zadní části na straně spolujezdce (viz. šipka na obrázku). Sponu se mi z vrchu nepodařilo nikde nalézt, pod auto na zem nepropadla. Jako laik nejsem schopen posoudit, zda to v těchto místech za jízdy nemůže způsobit nějaký problém (třeba proříznutí něčeho, kolizi s něčím). Můj dotaz zní zda hrozí nějaké poničení ? Je potřeba návštěvy servisu ? Díky... Citovat
LiveBomb Vloženo 1. Květen 2018 Vloženo 1. Květen 2018 A nepropadla ti dolu na kryt motoru (jestli máš) ? Citovat
pavel.lib Vloženo 1. Květen 2018 Autor Vloženo 1. Květen 2018 (editace) Kryt motoru je více vpředu, takže tam nebude Editováno: 2. Květen 2018, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat
cz pida Vloženo 1. Květen 2018 Vloženo 1. Květen 2018 stalo se mi to samé, cinklo to a už jsem ji nenašel :-) pod autem nebyl...koupil jsme novou a jezdím vesele dál....buď zůstane někde ve spodních plastech nebo se pak cestou vyklepe...rozhodně bych se toho nebál 1 Citovat
pavel.lib Vloženo 1. Květen 2018 Autor Vloženo 1. Květen 2018 (editace) Přesně byl to okamžik cinklo to a už jsem si nadával.. spadlo to někam v úrovni přední nápravy. Novou koupím, jde mi jen o to zda v těch místech je něco pohybujícího se, co by ta spona mohla při jízdě poškodit. Editováno: 2. Květen 2018, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat
pavel.lib Vloženo 2. Květen 2018 Autor Vloženo 2. Květen 2018 (editace) Trochu mě straší, že v těch místech je z vrchu kryt rozvodů ale nevím jak to vypadá dole (zda jsou rozvody zakrytované i dole). Pánové můžu Vás poprosit o komentář, kdo víte jak to v těch místech vypadá. S autem musím jezdit, ale mám trochu strach aby ta spona, pokud je někde zaseknutá, neskočila při jízdě někam kam nemá.. díky. Editováno: 2. Květen 2018, autor: pavel.lib Citovat
Martin Bednář Vloženo 2. Květen 2018 Vloženo 2. Květen 2018 (editace) Klidně jezdi. Není tam nic, co se pohybuje a kam by to mohlo spadnout. A rozvody jsou celé kryté i zespodu... Editováno: 2. Květen 2018, autor: Martin Bednář 1 Citovat
pavel.lib Vloženo 2. Květen 2018 Autor Vloženo 2. Květen 2018 (editace) To jsem potřeboval slyšet , díky! Editováno: 2. Květen 2018, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.