Rada81 Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 Zdravím. Před nějakou dobou přestalo svítit vnitřní osvětlení. Budíky, klimatronic, ovl. oken, zkrátka vše. A jak se zkracují dny, začíná to pěkně vadit. Navíc jsem dnes zjistil, že nesvítí ani osvětlení RZ(SPZ). Věci jako pojistky a pár kontaktů jsem prověřil. Před pár dny to chvíli šlo... Díky za každou radu. Jedná se o SLX TDI r.v.99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 zkontroluj pojistky č.3 a 4 změř napětí na spínači světel pozice 13 a 16 vodič šedo fialovej mělo by tam být cca 12V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakamilek Vloženo 21. Září 2010 Sdílet Vloženo 21. Září 2010 Zdravím všechny odborníky, tak jsem si koupil octavii r.v.2005 a nemůžu za boha dát do pořádku stropní světlo u řidiče a to tak, že když se otevřou kterekolv dveře tak se nerozsvítí, světlo sem už i vyměnil a pořád nic. buď je někde asi skrat nebo už nevím co stím, skoušel sem pojistky(ty sou dobré) tak už nevím. je to škoda octavia combi, r.v.2005 nový facelit 1.9 TDi, za nějakou radu nebo námět předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigjohn Vloženo 21. Září 2010 Sdílet Vloženo 21. Září 2010 podobný problém mám aj ja v mojej 1.6i z roku 2001...........svetlo niekedy svieti, niekedy nie.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakamilek Vloženo 18. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 omlouvám se, že píšu až po nějaké době, ale provedl sem mezi tím kontrol u různých automechaniků a nakonec jsme zjistili, že je vadná řídící jednotka palubní sítě. no teď už jen sehnat tu jednotku za rozumnou cenu někde a mělo by to šlapat, jestli někdo o máte nějaké informace o této jednotce za rozumnou cenu tak předem Vám už děkuji, jinak budu se snažit ji někde sehnat, prý má stát až kolem 9000,-kč!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 18. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 (editace) Tak pokud někdy svítí, někdy ne, bych to viděl na mikrospínače v zámku. Jestli nesvítí nikdy, tak by to mohla být ta komfortní jednotka. A taky potřebuješ jednotku stejnou jaká tam je. Jednotku seženeš tady na fóru v bazaru. Editováno: 18. Listopad 2010, autor: Albert Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tetrosy Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 Zdravím, mám problém s osvětlením na mé octavii 1 z 97. Když otevřu dveře (kterékoliv), tak se mi světla v interiéru nerozsvítí a pořád v okolí volantu něco cvaká, jakoby se to chtělo zapnout, ale nemohlo. Pomůže jen když světlo zapnu na stálé svícení (to funguje normálně a vždy), a potom to zase chvíli funguje, po delší době se ale znovu zpožděním a zhruba za 30 minut zase jen když zapnu lampičku, tak to naskočí. Hledal jsem tady na fóru, ale vše se týkalo jen zámku řidiče, ale já mám problém u všech dveří - není rozdíl které otevřu, všude stejný problém (nerozsvítí se lampičky). Je to hrozně otravné, pokud někdo víte jak na tuto závadu budu velice rád. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 Mám taky takový problém, mě to teda zatím funguje, i když to nesvítí když otevřu zadní pravé dveře, ale tam je špatnej mikrospínač...v palubovce mě to taky cvaká...jen aby to za chvilku nedocvakalo, cvaká mě to když se rozsvítí stropní světlo a když zapnu stěrače tak tam taky něco cvaká.. diagnostika nic nepíše, jen ten mikrospínač, jinak taky mám 1.9TDi 97 rok.. Do elektriky moc nevidím ale myslím si že bude špatné relátko?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.