Publikováno Září 13, 20168 r Ahoj dúfam ze mi niekto poradí,mám octavia 2 facelift r.v 2011 najeto 185 000 mam problém so studeným štartom pod 15 stupňov mi toci dlhšie motor asi 3-4 sec , druhýkrát ked uz startujem je ok, nad 15+ vse ok tak isto ked mi auto stoji 2-3 dni môže byť aj 20 stupňov tak mi naskočí motor az po piatich sekundách,otáčky sa po štarte pochybujú okolo 900-1000 a potom klesnú na 600-700 , rozvody menené ,zhavice su ok ďakujem za každú radu .
Květen 8, 20187 r Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou špatného startu po 7 dnech stání. Přijel jsem minulé úterý zaparkoval jsem dnes to znamená po týdnu jsem potřeboval popojet. Sednu do auta nažhavím otočim klíčkem auto naskočí asi na vteřinu a pak chcípne. dál už přikládám video. Už se mi to stalo jednou když upadala zima, na diagnostice tenkrát nic nezjistil. Budu rád za každou radu ještě doplním že stojím mírně z kopečka tak že mám předek výš ale opravdu mírně. Děkuji za jakoukoli radu. Honza rv.2012 Octavia II FL 1.6 tdi 77 kw auto.mp4
Květen 9, 20187 r Vyzera to ako keby nebola nafta, najskor cerpadlo? A chybu na diagnostike budes mat na 100% - cim skor to ries, ked si vsimnes, zacalo ti tam preblikavat zhavenie... Upraveno Květen 9, 20187 r od Host
Květen 9, 20187 r To ma tiez napadlo v spojitosti s tym, ze to naskoci a zhasne... A to zhavenie co preblikavalo je isto nejaka chyba, musis to nechat napojit na PC.
Květen 16, 20187 r diag napsala vysoky tlak v railu ale myslim si ze to bylo tim jak sem slapal na plyn
Červenec 19, 20241 r naftová pumpa před vstřikama?... myslíš vysokotlaký čerpadlo CR? Mám uplně stejny problém a na diagnostice nic. 1,6 TDi CR / 77 kW / r.v. 2012 / 90 000 najeto Noc prosím o jakoukoliv radu protože se to časem zhoršuje. Předem moc děkuji Upraveno Červenec 19, 20241 r od Sap22
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.