Publikováno Listopad 20, 200816 r Přátelé nevíte náhodou někdo jak rozdělat mřížku topení - boční - ta co má stavitelné lamely. Jedna z lamel mi kus zalezla dovnitř a nedaří se mi ji nasadit tak aby se otáčela s ostatníma.
Listopad 20, 200816 r Ahoj, nevim, jestli je to zrovna to, co myslíš, ale zkus to podle tohohle návodu vyndat a ty lamely upravit a zase zandat. Upraveno Listopad 20, 200816 r od Standis je zakázáno citovat předešlý příspěvky
Červenec 15, 200916 r Ja mel (asi) to same co ty. Ale pak kdyz jsem u spolujezdce mrizku vyndal tak jsem zjistil ze je to vevnitr zlomene. Maji to spatne resene a drzi to na malem plastu ktery praska. Tak jsem tu starou vymenil za jinou. Nevim teda zda chces vyndat ofuk z palubky nebo ten ofuk rozdelat. Podle me to mas taky zlomene. Ma to vetsina fabii Přátelé nevíte náhodou někdo jak rozdělat mřížku topení - boční - ta co má stavitelné lamely.Jedna z lamel mi kus zalezla dovnitř a nedaří se mi ji nasadit tak aby se otáčela s ostatníma.
Duben 4, 201114 r a jak se ten celý ofuk vyndá? je tam jen nějak nacvaklí nebo přišroubovaný? u spolujezdce mam dve mřížky zlomené EDIT: jé ja si nevšiml že mi z vyhledavače vyjeli výdechy ve fábii, mam oktávku. pardon Upraveno Duben 4, 201114 r od felos
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.