Publikováno Květen 8, 20187 r Je možné upravit interval kontroly, jestli má řidič ruce na volantu? (adaptivní vedení v pruhu + ACC) Upraveno Květen 8, 20187 r od uxx
Duben 22, 20196 r I mne to přijde otravné, ale zvláště, když ruce na volantu člověk má, ale prostě nezasahuje do řízení... Jinak o 0.5pet láhvi jsi asi slyšel.. Upraveno Duben 22, 20196 r od Shaarky
Duben 24, 20196 r tak u me staci kdyz drzim volant 3 prstama jedne ruky a nikdy nic nenapise jen kdyz pustim volant uplne
Duben 24, 20196 r Fľaša je príliš veľká a trčí. Lepší je pomaranč, tenisová loptička....čokoľvek čo bude tlačiť na obruč volantu. Neoporúčam to z toho dôvodu, že je to návykové a začnete sa menej venovať riadeniu. A je to asistent, nie autonónmy systém.
Duben 24, 20196 r Ano, je to jen assistent a vůbec není dokonalý...mne osobně to jen otravuje na rovné silnici/dálnici, kdy prostě si assistent řekne, abych pohnul volantem....přitom jedu stále rovně a volant jen přidržuji - i tak si to řekne. Ale i tak, co jsem viděl u Toyoty RAV4, tak zlatá "Škodovka" ...
Duben 27, 20196 r Také si myslím, že funkčnost těchto věcí u koncernu je na velmi dobré úrovni, v porovnání s konkurencí
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.