ArateR Vloženo 24. Duben 2019 Sdílet Vloženo 24. Duben 2019 Ahoj pánové, měl bych na Vás otázku, utrpí auto ztrátu záruky, když by byl proveden SW chiptuning na 2.0 TDI, rv 2017, DSG, aktuálně najeto 57 000 km? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 25. Duben 2019 Sdílet Vloženo 25. Duben 2019 Zaruku na pohonne a prevodove ustroji urcite ztratis, ale treba na zaruku na karoserii by to mit vliv nemelo. Teda soudim dle selskeho rozumu. Prodavam jine stroje a u nich jakakoliv modifikace ze strany zakaznika automaticky znamena ztratu zaruky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ArateR Vloženo 9. Květen 2019 Sdílet Vloženo 9. Květen 2019 Takto by to dávalo smysl, kolega ma Rapida s tuningem čipu, ale záruka prý běží dále, otázkou ovšem bude známost v servise, neznám detaily, proto raději nesoudím. Selským rozumem to dává smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 15. Květen 2019 Sdílet Vloženo 15. Květen 2019 Alesi myslel jsem to tak, ze kdyz se neco pokazi a mas tam chip, tak servis bude delat vse pro to, aby zaruka uznana nebyla, tudiz bude-li v dobe zavady v aute chip, koncis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabrielroman Vloženo 15. Červen 2019 Sdílet Vloženo 15. Červen 2019 Zdravím. Aké máte skúsenosti s chipom vzhľadom na emisie. Keďže na SK je teraz ohľadom emisinej kontroly totálne šialenstvo. Je nutná zmena emisií po chip tuningu poprípade či emisie ostanú také aké boli? Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 15. Červen 2019 Sdílet Vloženo 15. Červen 2019 Emisie sa nijako nemenili, žiadne normy sa nesprisnovali, iba dali na tk/ek o niekoľko kamier viac kvôli tomu, aby boli kontroly vykonávané poctivejsie. Takže nemusíš sa toho obávať, ak máš spaľovacie ústrojenstvo v poriadku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robie_08 Vloženo 16. Červen 2019 Sdílet Vloženo 16. Červen 2019 Zdravím, chtěl jsem se zeptat. Uvažuji o chipu na 135Kw s 6st DSG nájezd 151 000 Km. Nevím, ale zdali už auto nemá na takový chip zbytečně vysoký nájezd km a tedy nehrozí nějáké nebezpečí poruchy? Co myslíte? Díkyw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iMe1980 Vloženo 16. Červen 2019 Sdílet Vloženo 16. Červen 2019 (editace) Podle me těžko povedet. Záleží na co to člověk chce a jak s tím bude primárně zacházet. Me například akorát odešlo turbo a myslím, ze nebýt přehrání SW, nemusel bych kupovat nové. Když se tomu dává, někde si to někdy něco vezme a nemusí to být nutne vždy jen turbo. Celá rada jiných konsekvenci. Otázka je ale jiná? Udelal bych to znovu? Jasne ze ano a také ze udělám. Chystám se na dieselové RS 4x4 135 kw 6 dsg a přehrání SW bude jedna z prvních věci. Podle me to za to stojí. Kdo chce mít narachlejsi opici, musí koupit víc banánu :). Editováno: 16. Červen 2019, autor: iMe1980 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 17. Červen 2019 Sdílet Vloženo 17. Červen 2019 Moje auto malo 147 tisic km, ked som daval chip. Nemam ziaden problem, okrem toho, ze pocas intervalu 15 tisic km dolejem asi tristvrte litra oleja. Avsak, neviem povedat, ci nato ten chip vplyv mal alebo nie, kedze som to daval robit kratko po kupe a dovtedy sa auto neozvalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Kubát Vloženo 7. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2019 Také jsem teď dával na dieslove RSo čip.211Hp a 458Nm dsg 6 a úpně super.Auto ožije jak nikdy a mám najeto 106tis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 7. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2019 Chip plánujem aj ja akurát ja mam o 90tkm viac najazdené :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matúš Juhas Vloženo 2. Září 2019 Sdílet Vloženo 2. Září 2019 V 7. 8. 2019 na 12:36, Ondřej Kubát napsal: Také jsem teď dával na dieslove RSo čip.211Hp a 458Nm dsg 6 a úpně super.Auto ožije jak nikdy a mám najeto 106tis? Netrebalo limitovať točivý moment? Malo by ísť o DQ250. Tiež zvažujem čip na O3 2.0 TDI 135kW 4x4 DSG 6 len zatiaľ som nenašiel info ohľadom bezpečného limitu len tu na fóre 400-420 Nm. Kde to robili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 2. Září 2019 Sdílet Vloženo 2. Září 2019 Max bezpecne maximum pre dq250 je podla niektorych zahranicnych upravcov az do 450nm. Ale tento limit je len sucastou sw upravy tej prevodovky. Nad tuto hodnotu uz treba menit lamely spojky. Mechatronika vydrzi vraj az 550nm nad tuto hodnotu uz musi byt aj ta upravena. Taketo info je na jednej zahranicnej stranke upravcu. Ak najdem link tak ho sem dam. Ked vidim kam zenu dq250 v Golf R 6 tak to cca sedi s tymi informaciami z tej stranky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rasto S Vloženo 31. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2019 V 2. 9. 2019 na 16:21, Matúš Juhas napsal: Netrebalo limitovať točivý moment? Malo by ísť o DQ250. Tiež zvažujem čip na O3 2.0 TDI 135kW 4x4 DSG 6 len zatiaľ som nenašiel info ohľadom bezpečného limitu len tu na fóre 400-420 Nm. Kde to robili? Zdravim. Mam ten isty model auta a dal som ho cipnut a povedali mi ,ze do 470 Nm by to nemal byt problem. Mne z neho vymlatili 227 PS s 452 Nm. A este aj spotreba spadla dole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iMe1980 Vloženo 3. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2019 @Rasto S mno, já myslel, ze bezpečný strop je 450 Nm. Btw kdes to nechával upravit prosím? A najeto kolik od té doby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matúš Juhas Vloženo 3. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2019 @iMe1980 Zatiaľ nikde. Plánujem niekedy na jar. Možno mmracing... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rasto S Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 před 19 hodinami, iMe1980 napsal: @Rasto S mno, já myslel, ze bezpečný strop je 450 Nm. Btw kdes to nechával upravit prosím? A najeto kolik od té doby? Zdravím. Mne povedali ze do 470 až 500 nieje problém. Bol som v Profituning Poprad. Bol som u nich aj s predošlim autom EVOQUE a maximálna spokojnosť. Zatiaľ mám po čipe 15000 km a v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fildo1994 Vloženo 31. Březen 2020 Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 (editace) Cau planujem chiptuning u profituning. Nebude potom problem na STK s emisiami ? napisali že vo verzii optimal sa emisie nezvysuju. Díky za odpoved. Editováno: 31. Březen 2020, autor: fildo1994 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 31. Březen 2020 Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 Nebude 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fildo1994 Vloženo 31. Březen 2020 Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 Tak v ostrave nemaju svoju vlastnu brzdu na meranie vykonu. Musia zavolat do inej firmy a zajednat termin. Ma podla Vás zmysel riesit meranie vykonu po chiptungu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 31. Březen 2020 Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 Jestli chceš mít nějakou jistotu, žes nekoupil zajíce v pytli, tak má smysl změřit výkon před i po.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 31. Březen 2020 Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 Pokud chip, tak určitě s měřením před i po. Pokud daná firma/úpravce poskytuje zápis do TP (i jako volitelný), tak s emisemi by problém být neměl. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fildo1994 Vloženo 31. Březen 2020 Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 jo je to profi-chiptuning v Prahe Ostrave a Brne. Znama a velka firma. Díky za info chlapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fildo1994 Vloženo 1. Duben 2020 Sdílet Vloženo 1. Duben 2020 Tak cosi som este hladal a nasiel som tu na fore že profi tuning je profi len v nazve :D takze TDIfun istota. Volal som mu komunikacia cez telefon bola paradna takže tesim sa na pripadnu spolupracu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrPan87 Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 Zdravím lidi, chystám se nechat chipovat motor,tak bych se rád zeptal. Máte někdo zkušenosti s firmou Profichip tuning? Mám rok výroby 2016 style sport packet. Díky za každou odpověď ✌ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.