Přejít na obsah

Uprava RJ

Bemo

Doporučené příspěvky

Mam taky drobny problem,mam RJ 036 906 034 T ktora nepodporuje tempomat.A ja ho chcem za kazdu cenu.Je moznost upgrade softwaru na verziu ,ktora mi bude podporovat tempomat,alebo sa s tym uz neda nic robit a riesenim je vymena RJ.Ak existuje tato moznost upgrade ,ma s tym niekto skusenosti a vie mi odporucit kde popripade kam by som mal ist ,nechat si to upravit?Dik za kazde info :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam taky drobny problem,mam RJ 036 906 034 T ktora nepodporuje tempomat.A ja ho chcem za kazdu cenu.Je moznost upgrade softwaru na verziu ,ktora mi bude podporovat tempomat,alebo sa s tym uz neda nic robit a riesenim je vymena RJ.Ak existuje tato moznost upgrade ,ma s tym niekto skusenosti a vie mi odporucit kde popripade kam by som mal ist ,nechat si to upravit?Dik za kazde info :)

Bemo, zklamu tě, nejsi první ani poslední, kdo s tvým modelovým rokem, motorem a výbavou chce tempomat (Raid, Kiko), ale bohužel nejde to. Musí se vyměnit ŘJ, která se ale nedá "pod rukou" sehnat, pouze přes škodovku jako náhradní díl, ale za pěkně mastnou cenu.

Odkaz ke komentáři

Bemo, zklamu tě, nejsi první ani poslední, kdo s tvým modelovým rokem, motorem a výbavou chce tempomat (Raid, Kiko), ale bohužel nejde to. Musí se vyměnit ŘJ, která se ale nedá "pod rukou" sehnat, pouze přes škodovku jako náhradní díl, ale za pěkně mastnou cenu.

Vzhladom na to ,ze nova RJ stoji okolo 32000 ,tak sa na to mozem :horse: .Mrzi ma ,ze ani prehratie softwaru nepomoze.Skoda skoda.Dik Pava za infosku... :(

Odkaz ke komentáři

to Bemo: Mel jsem stejne auto jako ty - dokonce i barvu. Podle fotek fakt skoro dvojce. Take jsem chtel tempomat ale nerozchodil ho. Tady jsem o tom docela dost psal, nekteri kluci pomahali s informacema, ptal jsem se v nekolika servisech a vysledek nic. Ptal jsem se take na ruznych vrakacich a take nic. Ted uz to neresim, protoze jsem auti minuly mesic prodal ;) ( ne tedy kvuli tempomatu!)

Odkaz ke komentáři

to Bemo: Mel jsem stejne auto jako ty - dokonce i barvu. Podle fotek fakt skoro dvojce. Take jsem chtel tempomat ale nerozchodil ho. Tady jsem o tom docela dost psal, nekteri kluci pomahali s informacema, ptal jsem se v nekolika servisech a vysledek nic. Ptal jsem se take na ruznych vrakacich a take nic. Ted uz to neresim, protoze jsem auti minuly mesic prodal ;) ( ne tedy kvuli tempomatu!)

To si ma nepotesil.A skusal si aj flashnut soft,popripade pytal si sa na tento ukon?

Odkaz ke komentáři

Volal jsem tenkrat do ruznych servisu a nikde mi nepomohli. Vsude rekli, bud vymenit za novou nebo sehnat na vrakovistich starsi ze stejneho modeloveho roku a zkusit ji vymenit. Uz si to moc nepamatuji, ale byl jsem snad ve ctyrech Skoda servisech a pak jsem to jeste ruzne obvolaval. V tech Skoda servisech to byla vseobecne bida - nevedeli o tom skoro nic. Nakonec jsem to vzdal.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...