Publikováno Říjen 16, 200618 r Dobrý den, při prudším přidání plynu (jen z volnoběhu) se ozve z motoru - cca ve středu u přepážky pod oknem zřetelné syknutí. Nevím, jestli je to "ven", nebo přisátí. Místo jsem bohužel nenašel. Nebo je to normální? Při velmi pomalém přidání plynu trochu zakolísají otáčky a až potom jdou otáčky plynule nahoru. Co to je? Tom
Říjen 16, 200618 r tak přesně s tímhle jsem se setkal, když jsem před půl rokem sháněl octávku a dělala to jedna vyhlídnutá v bazaru, podle mě to může dělat nějaká hadička sání nebo něco takovýho, ten majitel bazaru mě ujišťoval, že je to normální a že to dělá každá octávka, no prostě kecal, normální to není, zkus ty hadičky
Říjen 16, 200618 r Chtelo by to zkuvovej zaznam, ale ono urcite syknuti je normalni, delala to treba i 1.6 55kW, dela to ted u Fabie motor HTP, dela to u Octavie I i motor 2.0 85kW... A u ostatnich benzinaku to nevylucuju, jen jsem si treba nevsim...
Říjen 16, 200618 r Autor .. no 1,6 55 kW to nedělá. Přijde mi, jako když to přisaje vzduch a otáčky trochu klesnou (dle VAGu je volnoběh cca 675 ot/min a pži přidání se zhoupnou na 640 a až potom letí vzhůru). Zvukovej záznam nemám možnost. T.
Říjen 16, 200618 r Po výměně vzducháču jsem taky zjistil to sykání. Je to normální, jak motor lape po vzduchu tak to vydává ten sykot.
Říjen 16, 200618 r Autor Když sundám dekl motoru tak to vycgází y místa někde za klapkou. Je tam tový kolečko se 2-ma dirkama, trochu umaštěný, ale otamtud to není (asi odvětrání?) Zkoušel jsem to přicpat, ale nic. Hadice jsme kontrolovali a vypadají vpohodě. V porovnání s 1,6/74kW je trochu "línější" a horší spotřeba - i když papírově by to mělo být naopak. T.
Říjen 17, 200618 r tomasch: Octu 1.6 55kW jsem jezdil od novoty 3 roky a delala to. Bylo to normalni. To same delala i kamaradova 1.6 55kW ve Felicii. Proste kdyz bezi motor na volnobeh a prudce mu pridas plyn, otevres rychle skrtici klapku a motor silou nasaje vetsi mnozstvi vzduchu, syknuti musi byt slyset. Zhoupnuti o 35 otacek jak uvadis je zanedbatelne, necha se to bez problemu pricist prechodovemu stavu pri proslapnuti plynoveho pedalu... Predpokladam ale, ze oba mluvime o tom samem "syknuti". Upraveno Říjen 17, 200618 r od Maverick
Říjen 17, 200618 r Autor ... bavíme se teď o kamarádově O 1,6/75 kW AVU, ne o mojí AEE 55 kW a ani mě to prostě nedělá v žádném případě. Při nasátí většího objemu vzduchu by mělo dojít normální cestou přes filtr, tedy se podtlak zvýší v celém sání až k filtru, tak by to mohlo syknout někde u arboxu, a ne u klapky. Prostě se mi to moc nezamlouvá Z auta to není slyšet. Aby tu bylo slyšet, jsou potřeba 2 lidé a atevřená kapota a neslyšel jsem to jen já T.
Říjen 17, 200618 r Kolego, delej jak myslis, jednak muzem kazdej mluvit o necem jinem, jednak mi to nakonec muze byt jedno. Pokud nechces slyset zkusenosti ostatnich, ktery se ti zrovna "nezamlouvaji", neposlouchej...
Říjen 17, 200618 r pokud je motor ve volnobehu, tak je skrtici klapka jen malo pootevrena a je v nem docela velky podtlak, jakmile chces akcelerovat, tak se otevre klapka a podtlak se vyrovna s atmosferickym tlakem v sani - to je to zasyknuti...zhoupniti otacek muze delat vaha nebo svicky, smes je v tu chvili dost bohata a hur se zapaluje, takze pokud uz maji svicky neco zasebou tak to muze delat, ale ten pokles co popisujes bych neresil....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.