CITA Vloženo 3. Září 2018 Sdílet Vloženo 3. Září 2018 Taky mě to přijde divné, že tlačítko je v pravo!! A mají to tak oba pánové co to tu na fóru mají namontované?? Já už jsem jezdil v dost automatech a vždy to bylo vlevo nebo zepředu :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CITA Vloženo 3. Září 2018 Sdílet Vloženo 3. Září 2018 (editace) Chápu, že teď ti to vyhovuje, ale nevím čím bych to mačkal já, prostě palec je palec :-)) Editováno: 3. Září 2018, autor: CITA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 3. Září 2018 Sdílet Vloženo 3. Září 2018 (editace) V 3.9.2018 na 10:12, ka_r_los napsal: tlačítko vpravo? U kontinentálního auta mi to přijde divné, není to volič pro anglický trh? Souhlas, palec je palec :-) Řadička mezitím vyměněna za kontinentální provedení (tlačítko je nyní vlevo), skutečně mě omylem předtím poslali britskou variantu. Osobně mě to moc nevadilo, ale žena si stěžovala, že palec je lepší... Takže výměna. Editováno: 1. Říjen 2018, autor: omicron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Krištof Vloženo 19. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2018 Omicron: měnili ti jen páku nebo celou řadičku i s manžetou? Jinak mám doma DSG řadičku navíc z Kodiaqa, kdyby někdo chtěl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 19. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2018 Manžeta musí zůstat původní, je jiná, delší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Krištof Vloženo 19. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2018 Já si to myslel. Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriq Vloženo 22. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2018 (editace) Vyměněno z kodiaqa rs Editováno: 22. Prosinec 2018, autor: patriq 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pela Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 máš fotky ze strany? Jak to vypadá z profilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hansHK Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 I ze strany to vypadá dobře. Původní se mi taky loupala a tak včera vyměněno za tuhle z Kodiaqa. S montáží pomohl (přesněji řečeno montáž provedl) Josef Krištof za což mu ještě moc díky ! Za chvíli měl hotovo a výsledek perfektní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pela Vloženo 22. leden 2019 Sdílet Vloženo 22. leden 2019 Je to pecka. Kodiak nebo Karoq to budou mít asi stejné, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef177 Vloženo 15. Únor 2019 Sdílet Vloženo 15. Únor 2019 V 22. 12. 2018 na 14:36, patriq napsal: Vyměněno z kodiaqa rs Ahoj.Tady Josef, chtěl bych se optat, ona bude potom ta řadička vyšší než ta původní ? Díky za vyroumnění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriq Vloženo 18. Únor 2019 Sdílet Vloženo 18. Únor 2019 V 15. 2. 2019 na 10:35, Josef177 napsal: Ahoj.Tady Josef, chtěl bych se optat, ona bude potom ta řadička vyšší než ta původní ? Díky za vyroumnění. Ahoj radicka mi přijde nepatrně vyšší ale není to poznat, mě to přijde 100 krát lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 19. Únor 2019 Sdílet Vloženo 19. Únor 2019 Teda takhle z fotek je to pro me tezce nestravitelny. Palec dolu, ale je to jako se vsim, sto lidi sto chuti, hlavne, ze radost ma majitel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef177 Vloženo 19. Únor 2019 Sdílet Vloženo 19. Únor 2019 před 13 hodinami, patriq napsal: Ahoj radicka mi přijde nepatrně vyšší ale není to poznat, mě to přijde 100 krát lepší Díky za vyrozumění. Raději bych bral kdyby byla nišší. To mě mrzí. Ale co naplat, já to budu muset udělat, mám postižený prsty a u té tovární u III Octavie to je opravdu na dvě věci, na nic a na h....! Měl jsem předtím II Octavku a uvolňovat zámek palcem na boku řadičky, byla jedna báseň. No nic díky a měj se.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef177 Vloženo 20. Únor 2019 Sdílet Vloženo 20. Únor 2019 V 19. 12. 2018 na 19:04, Josef Krištof napsal: Omicron: měnili ti jen páku nebo celou řadičku i s manžetou? Jinak mám doma DSG řadičku navíc z Kodiaqa, kdyby někdo chtěl. Ahoj Josefe. Máš ještě tu řadičku z Kodiaga ? Můžeš mně napsat na můj mail / kamil.louda@seznam.cz / Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pela Vloženo 20. Únor 2019 Sdílet Vloženo 20. Únor 2019 Na těchto z Kodiaqa nebo Karoqa není ta pojistka na levé straně? Odjištění palcem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 22. Únor 2019 Sdílet Vloženo 22. Únor 2019 Jen pro zajímavost - je kovový "klacek" DSG i manuálu stejný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriq Vloženo 8. Březen 2019 Sdílet Vloženo 8. Březen 2019 V 19. 2. 2019 na 9:06, Josef177 napsal: Díky za vyrozumění. Raději bych bral kdyby byla nišší. To mě mrzí. Ale co naplat, já to budu muset udělat, mám postižený prsty a u té tovární u III Octavie to je opravdu na dvě věci, na nic a na h....! Měl jsem předtím II Octavku a uvolňovat zámek palcem na boku řadičky, byla jedna báseň. No nic díky a měj se.. Jelikož jsem vozíčkář kvadruplegik že mi funguje zápěstí a prsty skoro vůbec tak u klasické DSG radicky jsem měl problém a tady to je paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 15. Červen 2019 Sdílet Vloženo 15. Červen 2019 V 22. 2. 2019 na 13:41, Zdenek Pastorek napsal: Jen pro zajímavost - je kovový "klacek" DSG i manuálu stejný? Odpovím si sám - není. Tedy pokud jde o délku. U manuálu je delší a sahá až do hlavice. Takže je hlavice DSG moc vysoko a to je nepoužitelné. Takže posílám do světa úplně novou šedou hlavici z Kodiaqa s nápisem DSG. Jediné, co jsem udělal na K hlavici bylo oddělení spodního plastového rámečku od kůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 16. Červen 2019 Sdílet Vloženo 16. Červen 2019 Trochu nerozumim, proc by jsi mel menit hlavici od kvedlacky za DGS hlavici ? Jaky to mas smysl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 18. Červen 2019 Sdílet Vloženo 18. Červen 2019 Pohodlí pro ruku, hezky to vypadá...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 18. Červen 2019 Sdílet Vloženo 18. Červen 2019 Asi by to vypadalo divně... Nejsem si ale jistý, zda-li by se s ní opravdu dobře řadilo, možná s tou originální, která jako automatová moc nevypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 V ruce se to drželo výborně, ale řadilo se s tím jako ve 1203ce. A na pohled to vypadalo stejně jako na obrázcích výš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Beginer Vloženo 1. Září 2019 Sdílet Vloženo 1. Září 2019 Dobry napad vymenit hlavicu..aj mna to napadlo do.S2. Ta uz je osuchana od prstenov mojej milej zienky. Tak.som rozmyslal ze zadovazim si z kodiaqa. Len otazka tu hlavicu dostanes aj s tym spodnym plastom .. a to asi nepasuje so ziadnym.inym.starsim modelom takze to sa musi asi predelat ten plast?? Ak ano bol to problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 1. Září 2019 Sdílet Vloženo 1. Září 2019 Jak jsem psal výše, tu z Kodiaqa jsem dal na O3, plast dole byl, jen se použila originál manžeta. Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.