Lukox Vloženo 19. Červen 2018 Sdílet Vloženo 19. Červen 2018 Zdravím Vás, nenašiel som v týchto témach o “piskani” turba iba komplet repas. Ked dam auto nad 1500 otáčok tak pri stiahnutom okne je počuť taký jemný piskot ked sa na to nesústredím tak to nepočuť vobec. Čítal som aj na ostatných fórach ze to je “predchádzanie smrti” turba. No niekde udávali ze takýto jemný zvuk je normálny. Stretol sa uz s tym niekto? 80k km. Dakujem pekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Velda Vloženo 20. Červen 2018 Sdílet Vloženo 20. Červen 2018 Také slyším turbo při staženém okénku. 130k nalítáno. Ale řekl bych, že to je normální, slyším to u hodně aut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 20. Červen 2018 Sdílet Vloženo 20. Červen 2018 Jemné pískání je v poho. Na mé staré O2 už je to "sanitka", která ale v tomto stavu drží už 60 tis. km. Holt pak už je to na náhodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukox Vloženo 20. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2018 Ďakujem za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 20. Červen 2018 Sdílet Vloženo 20. Červen 2018 Bohuzel normalni jev auta. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Phate Vloženo 13. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2018 Taky mi to píská, dnes jsem si toho všiml. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacinko123 Vloženo 2. Březen 2023 Sdílet Vloženo 2. Březen 2023 Vie mi niekto poradiť menil som turbo. Pri richlostiach 1,2,3 ide pekne ale 4a 5 ako keby stratil ťah a potom ho vypne úplne po naštartovaní ide zase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 2. Březen 2023 Sdílet Vloženo 2. Březen 2023 Pozrieť cez diagnostiku či je prekročený tlak alebo nedosiahnutý tlak. Ak prvá možnosť tak zle reguluje ak druhá tak to turbo neni OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.