luckyluck Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 zdar, abych se nenudil, začínám mít zase novej problém. Když přejedu třeba příčnej práh, tak je slyšet vpředu i následně vzadu, jak něco "u kol" zaklape. Není to žádné skřípání nebo tak, prostě to zaklape. Nevím, jak to lépe popsat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Jako první bych se podíval na kosti stabilizátoru. Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira xj Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 kostni nebo destičky nebo celé třmeny. Pokuď třmeny,tak pjsou to vytlučený vodící čepy. Přední se dají koupit zvlášť, zadek jen s držákem (1800,- origo - druhovýroba neexistuje) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 měl jsem něco podobného.. Je to stabilizátor.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 17. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 a tohle mi potvrdí jen v servisu, nebo je nějakej "fígl", jak zjistit co to opravdu je. Jako jestli se na něco kouknout, s něčím zaškubat, atd.. Jinak po technické stránce auta se fakt zatím stále učím, a když už to taky kolega zmínil, co jsou to ty "kosti"? Jinak co ten stabilizátor? Tím nemyslíš vlastní stabík, ale spíš nějaké tyče, pouzdra, bebo co?.. Ď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Tak stejně s tím pojedeš do servisu, aby tě to opravili.. Někdy pomůžou pouze gumový pouzdra a někdy se musí vyměnit celej stabilizátor nebo nějaká tyč stabilizátoru.. Zase když bude novej stablík tak to bude líp sedět ale chce to nechat udělat i na druhej straně, aby nebyl jeden opravenej a druhej zastaralej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubi Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 stabik je ouze jeden, zadny na jedny a druhy strane, ale pouze a jen jeden uchyceny na napravnici v gumovych, drive plastovych pouzdrech. to co myslis ty, na jedne a druhe strane, jsou tahla stabilizatoru tzv.kosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 19. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 chápu to teda tak, že tohle zaklapání při přejezdu nějaké větší nerovnosti můžou dělat ty "kosti" ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Vem to do servisu... Tam tě to opraví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Luky:. Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Taky mě něco takhle poklepává, ale jen vzadu. Nicméně auto je 10 měsíců starý a má cca 22000 km, takže nepředpokládám že by už to mohlo bejt takhle vymlácený?! Nebo jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira xj Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 mě to taky v zadu klepe. Pokud máš zadní nápravu kotoučovou,tak buď destičky nebo třmeny. Mě to dělají třmeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Taky mě něco takhle poklepává, ale jen vzadu. Nicméně auto je 10 měsíců starý a má cca 22000 km, takže nepředpokládám že by už to mohlo bejt takhle vymlácený?! Nebo jo? ja menil prvni kost po 25 tkm na zaruku,od te doby (ted 70 tkm) bez problemu.asi to bude tim ze jsem presel na 16" kola to podvozek trpi min :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 mě zase měnili nejak ze začátku(typuju taky kolem těch 25tis) uložení stabiku, a kosti sem měnil až teď nějak kolem 95tis(a to že si semnou asi něco zazili ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Luky:. Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 jj, kotouče (FRS), připadalo mě to spíš jako kdyby třeba poklepával o něco výfuk?! A ještě drobnost která mě nasírá - když jedu někde pomalinku po parkovišti do prudký zatáčky, tak začnou nejspíš přibržďovat (a tim pádem pískat ) zadní destičky, pomůže lehké přitažení ruční brzdy aby si to sedlo. Dá se to nějak efektivně řešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.