Publikováno Červen 26, 20187 r Po nastartování mi auto začalo samo od sebe na maxidotu psát "Přizpůsobení světlometů pro jízdu vlevo aktivní". Po cca 10 vteřinách hláška zmizí. Asi to správné chování není... Tušíte někdo, co s tím? Díky
Červen 26, 20187 r U Audin se to dělá následovně: http://www.instruccionesaudi.com/A3/cs_CZ/onboard/o_m00200.htm
Červenec 15, 20187 r Autor Ta moje hláška byla způsobena tím, že v nastavení infotainmentu byla opravdu vybrána jízda vlevo, ač to nikdo nepřenastavoval. Muselo se to nastavit samo, když v servise přehrávali firmware světlometů. Jinak si to nedovedu vysvětlit. Čili žádná chyba to není. Upozornil bych ostatní, že konfigurace vpravo/vlevo mi šla změnit pouze ihned po nastartování motoru a to ještě před tím, než se člověk rozjede. Pokud člověk zastaví nebo vypne motor, hodnota změnit nejde.
Červenec 15, 20187 r Mě se to stalo teď na Sardinii a pravděpodobně jsem kvuli tomu trefil kočku na rychlostní silnici a přišel o mřížku v nárazníku
Červenec 30, 20187 r Autor V 15. 7. 2018 na 11:53, ferda25 napsal: Nový software + nová datová sada to řeší trvale. Před pár dny se to přeplo opět samo. Vypnu motor, za pár minut startuji a ta hláška se při startu zase objevila. Hned jsem šel do nastavení a bylo to zase přeplé na levostranné řízení. To je tedy důkaz, že se to přepíná samo. @ferda25 - To samovolné přepínání se děje od doby, kdy mi v servise řekli, že na moje světlomety byla svolávačka a že tam prý nahráli nový software... Možná tedy myslíš ještě novější, který tuto chybu řeší?
Červenec 31, 20187 r Nahraju tam poslední software pro MR2018 + datovou sadu, kde již tento problém nebyl a od té doby je klid.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.