meereck Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 Po nastartování mi auto začalo samo od sebe na maxidotu psát "Přizpůsobení světlometů pro jízdu vlevo aktivní". Po cca 10 vteřinách hláška zmizí. Asi to správné chování není... Tušíte někdo, co s tím? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 U Audin se to dělá následovně: http://www.instruccionesaudi.com/A3/cs_CZ/onboard/o_m00200.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 Pise sa o tom v tejto teme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meereck Vloženo 15. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2018 Ta moje hláška byla způsobena tím, že v nastavení infotainmentu byla opravdu vybrána jízda vlevo, ač to nikdo nepřenastavoval. Muselo se to nastavit samo, když v servise přehrávali firmware světlometů. Jinak si to nedovedu vysvětlit. Čili žádná chyba to není. Upozornil bych ostatní, že konfigurace vpravo/vlevo mi šla změnit pouze ihned po nastartování motoru a to ještě před tím, než se člověk rozjede. Pokud člověk zastaví nebo vypne motor, hodnota změnit nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 15. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2018 Je to chyba a tak jednou do roka se Ti to stane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2018 Nový software + nová datová sada to řeší trvale. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maaarty92 Vloženo 15. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2018 Mě se to stalo teď na Sardinii a pravděpodobně jsem kvuli tomu trefil kočku na rychlostní silnici a přišel o mřížku v nárazníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meereck Vloženo 30. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2018 V 15. 7. 2018 na 11:53, ferda25 napsal: Nový software + nová datová sada to řeší trvale. Před pár dny se to přeplo opět samo. Vypnu motor, za pár minut startuji a ta hláška se při startu zase objevila. Hned jsem šel do nastavení a bylo to zase přeplé na levostranné řízení. To je tedy důkaz, že se to přepíná samo. @ferda25 - To samovolné přepínání se děje od doby, kdy mi v servise řekli, že na moje světlomety byla svolávačka a že tam prý nahráli nový software... Možná tedy myslíš ještě novější, který tuto chybu řeší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 Nahraju tam poslední software pro MR2018 + datovou sadu, kde již tento problém nebyl a od té doby je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.