j0ska Vloženo 3. Květen 2011 Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 O víkendu jsem montoval couvací kameru do Yetiho. Použil jsem kameru v madle zadního víka z modelu Golf (nebo Tiguan?), originál kabel mezi navi a kamerou. Původní otvor pro spínač zadního víka se musí zvětšit. Bylo třeba napojit tři vodiče. Plus jsem napojil u jednotky parkovacího asistenta, kostru na kostřící bod v D sloupku a spínací kontakt na černo modrý vodič ke světlu zpátečky. Pár fotek níže. Fotka zobrazení na navi je s kamerou jen tak položenou. Ještě nebyla namontovaná. Po montáži jsem už fotku neudělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frikulín Vloženo 5. Červen 2011 Sdílet Vloženo 5. Červen 2011 Do Seatů půjde dát parkovací kamera i do Amundsena. Mám objednaného Yetiho s Amundsenem PLUS (MY2012), uměl by to někdo dodělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty8 Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 Můžete mi někdo změřit rozměr te kamery z Tiguanu? Chci to dát do Superbu II limo a nevím, zda se mi to tam vejde. Prosil bych i výšku toho výstupku s kamerou. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
big Vloženo 11. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 Zdravím jeto trochu od věci ale jak jse sundávají krycí plasty výka kufru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 11. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 Velkou silou. Jde to hodně těžko. Je tam asi 20 plechových příchytek. Nejdrřív se odšroubuje madlo na zavírání. Pak tam jsou ještě myslím asi 2 šroubky dole v rozích okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
floro0907 Vloženo 9. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2011 (editace) zdravim. mam otazku mohol by som pouzit tie tvoje foto a navod na jednom fore v spanielsku (http://clubskodayeti.foroactivo.com/) byvam v barcelone a chodim na spanielske foro o yetim. Editováno: 10. Prosinec 2011, autor: floro0907 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 9. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2011 Jasne. neni problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 13. Červen 2012 Sdílet Vloženo 13. Červen 2012 Jenom dotaz,je nutné mít parkovací senzory? Mam jen amundsen.A cenovka za komplet? v mém případě i s montáží auto mam F2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 27. Červen 2012 Sdílet Vloženo 27. Červen 2012 co vím já tak amundsen neumí parkovací kameru nemá pro ni vstup ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domovnik79862 Vloženo 9. leden 2018 Sdílet Vloženo 9. leden 2018 V 4. 5. 2011 na 0:13, j0ska napsal: O víkendu jsem montoval couvací kameru do Yetiho. Použil jsem kameru v madle zadního víka z modelu Golf (nebo Tiguan?), originál kabel mezi navi a kamerou. Původní otvor pro spínač zadního víka se musí zvětšit. Bylo třeba napojit tři vodiče. Plus jsem napojil u jednotky parkovacího asistenta, kostru na kostřící bod v D sloupku a spínací kontakt na černo modrý vodič ke světlu zpátečky. Pár fotek níže. Fotka zobrazení na navi je s kamerou jen tak položenou. Ještě nebyla namontovaná. Po montáži jsem už fotku neudělal. Ahoj, mel bych na tebe prozbu. Muzes me prosim napsat číslo te sady kabelu s tou kamerou. Ja uz to hledam jakou dobu a stále nic nenachazim. ještě prosim cenu a kam jsi to zapojil. Moc dekuji Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domovnik79862 Vloženo 27. Červen 2018 Sdílet Vloženo 27. Červen 2018 (editace) Ahoj, mám problém koupil jsem origo parkovací kameru a podle schématu se mě na kameře nedostává kabelů. Dokáže mě prosím někdo poradit jak to zapojit. Moc děkuji za radu. Editováno: 27. Červen 2018, autor: Domovnik79862 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domovnik79862 Vloženo 27. Červen 2018 Sdílet Vloženo 27. Červen 2018 Tak nasel jsem tohle schema ještě. To by kamere odpovídalo ale na Amundsenu + se nejak stracim kam to zapojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domovnik79862 Vloženo 28. Červen 2018 Sdílet Vloženo 28. Červen 2018 Opravdu nikdo neporadi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.