MAr(c)el Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 tak jsem si to tu procetl a porad nevim ktere byrzdy bych si mel poridit ... chci ted n jare menit kotouce a desticky koukal jsem na PowerDisc ATE pro predek, AET kotouce pr zadek a desticky taky AET. Co na to nejakej odbornik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Už se tu toho psalo dost ale můj názor. Nespokojenost s ATE. Po ostřejší jízdě začly kopat. A to byly skoro nové . Stočeno, ale časem zas kopaly. Výměna za Lukas-brw a spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Ja muzu doporucit Zimmerman-derovane. Sice jsem VUBEC ale VUBEC neodzkousel , ale jsou krasneeeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Nepoužívám origo šroubečky co dávají ke kotoučům na křížový šroubovák ale v kovomatě koupím za pětikačku ty samé ale v nerezi na imbus klíč, ať nemusím kuvovat při povolování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Nepoužívám origo šroubečky co dávají ke kotoučům na křížový šroubovák ale v kovomatě koupím za pětikačku ty samé ale v nerezi na imbus klíč, ať nemusím kuvovat při povolování. Mluvis i za me, ani nechtejte vedet, co jsem mel za indianske skotaceni kolem tech zkur... sroubku, kdyz NE a NEEEE se povolit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Už se tu toho psalo dost ale můj názor. Nespokojenost s ATE. Po ostřejší jízdě začly kopat. A to byly skoro nové . Stočeno, ale časem zas kopaly. Výměna za Lukas-brw a spokojenost. mam na nich najeto pres 50tis a naprosto bez problemu!!!! na 17´´ kolech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Jeste zde muze byt otazka, jestli pri vymene kotoucu byly radne ocistene dosedaci plochy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 To je důležité, jinak já mám s ATE jak deskama, kotoučema, paknama a bubnama dobré zkušenosti. Na 100 věcí od této firmy zakoupené to dělá cca 1 díl špatný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Ty ATEčka co mi kopaly byly vyčistěny i náboj dočista, dočista, teda dosvítiva dosvítiva. Tak to já měl asi ten 100ý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvin Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 To je důležité, jinak já mám s ATE jak deskama, kotoučema, paknama a bubnama dobré zkušenosti. Na 100 věcí od této firmy zakoupené to dělá cca 1 díl špatný. tomu se říká kvalita !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Chlapáci na jaře mě čeká taky výměna předních kotouču u F 1,9 pd a nevím co tam poslat....přemýšlím o Zimmermanech a taky jaké desky na vrtané kotouče dát....... Pokud má někdo zkušenosti s Zimmermany budu moc rád za zkušenosti a postřehy.. Jak se tu psalo tak s ATE drážkovanýma měl kámoš taky problém..cca po 5tkm začaly kopat a to je nikde v kaluži nevykalil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Najmisi, proč toužíš po drážkovaných. Kvůli image ? Jestli jo tak si je tam dej, ale klasická sada LUKAS-brw je dobrá, tu 1.9ku ti 100% ubrzdí a pokud máš na léto hlinikáče, tak Lukasy Ti je nejmím zapráší. Klasika ti dělá jemný prach, který lze lehce umýt, ale drážkače už hrubší prach, který se přilepí na hliník. Taky ho umyješ, ale mi se zrovna auta se zajebanýma a černýma hlinikačema nelíbí. Čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 (editace) Drážkovaný má brácha jsou zatím v pohodě.....já přemýšlím o vrtaných Zimmermanech...no hliníky na léto mám to je jasný..zašpiní se tak nebo tak jen dřív nebo později....mám doma vapku,tak s mytím není problém... Editováno: 24. leden 2007, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Chtěl bych požádat ti co mají Zimmermany aby se podělili o zkušenosti a jaké na ně mají desky....nejlépe které desky využívají přesně plochu kotouče...nerad bych koupil desky a měl pak u vrchu rantl 3mm už se mi to stalo a to bych vraždil... Pište pouze vy co máte Zimmermany!!!!!!!!!!!!! Díky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 To je důležité, jinak já mám s ATE jak deskama, kotoučema, paknama a bubnama dobré zkušenosti. Na 100 věcí od této firmy zakoupené to dělá cca 1 díl špatný. tomu se říká kvalita !!! to je 1%, kde je sest sigma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Jo tak mam Zimmermany.... ale teprve to skladam..takze tak za 14 dni plus zajeti, pak ti reknu jake to je. Jinak desky Ferodo Premium p.s. Pište pouze vy co máte Zimmermany!!!!!!!!!!!!! - - - to me prijde trosku sobecke...na to ze to neni tvoje tema..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepek Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Postupne jsem ojel 3 sady derovanych Zimmermannu (predni i zadni). Pouzivam desky Ferodo DS. Brzdi skvele, problemy zadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 ty jsi tam mel DSka? jake to bylo, musel jsi to zahrivat nebo tak? Jak dloho ti vydrzeli kotouce a desky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Tak ty ds jsou určitě super,ale mám omezené finanční možnosti a taky myslím že zvýšit brutálně učinek na předku a vzadu nic není zrovna ideální...(třeba v zimě) nepotřebuju když to zašlápnu aby auto udělalo salto ale aby to brzdilo slušně..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepek Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 ty jsi tam mel DSka? jake to bylo, musel jsi to zahrivat nebo tak? Jak dloho ti vydrzeli kotouce a desky? Kotouce (vrtane Zimmermanny i sériové Škoda) i obložení (DS) jsem měnil po 90 tis, ale asi tak 10 tis. by se na nich dalo uještě ujet. Ferodo DS brzdí i studené, je to o hodně lepší než 2500. Když jsem si pořídil novou fabku, tak se mi zdálo, že má o hodně pomalejší a tupější nástup brzd než ta předcházející. Potom se ukázalo, že auta s brzdovým asistentem mají trochu jinou charakterisku brzd. Snažil jsem se to vylepšit výměnou kotoučů (Zimmermann), desek (DS) a pancéřoými brzdovými hadičkami. Dost to pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sebo Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Můžu nabídnout kotouče Zimmerman obyč. i sport vrtané a brzd destičky Ferodo Premier nebo DS Perf. Vše na Fab, Oct I i II Sup. info na : sebo.w@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 ty jsi tam mel DSka? jake to bylo, musel jsi to zahrivat nebo tak? Jak dloho ti vydrzeli kotouce a desky? Kotouce (vrtane Zimmermanny i sériové Škoda) i obložení (DS) jsem měnil po 90 tis, ale asi tak 10 tis. by se na nich dalo uještě ujet. Ferodo DS brzdí i studené, je to o hodně lepší než 2500. Když jsem si pořídil novou fabku, tak se mi zdálo, že má o hodně pomalejší a tupější nástup brzd než ta předcházející. Potom se ukázalo, že auta s brzdovým asistentem mají trochu jinou charakterisku brzd. Snažil jsem se to vylepšit výměnou kotoučů (Zimmermann), desek (DS) a pancéřoými brzdovými hadičkami. Dost to pomohlo. Skoda, ze nemuzes porovnat DS desky a Premier... prave porad zvazuju co.. uz sice mam koupene Premier, ale to bych jeste mohl vymenit s kamosem, tak nevim nevim.... JInak mam taky Zimmermany derovane, pancerove hadice na predku a ty desky... fakt nevim. P.s. Dodavatel byl SEBO, skvely pristup, takze muzu jen doporucit!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepek Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 No můžu porovnat jenom Ferodo DS a sériové Škoda, Ferodo Premier jsem nezkoušel. Ty DSka jsou ale tak dobrá, že bych do nich šel kdykoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Prave sebo me posilal, ze se musi zahrat a teprve pak to brzdi jako fest, tak jsem mel strach, aby kdyz s tim pojede protelkyne, aby to brzdilo.... No ale podle toho co pises, tak jsem mohl priplatit za lepsi.. holt az pri dalsi vymene.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 (editace) Tak jsem poridil BREMBO kotouce a TEXTAR desticky na predek i zadek ... uvidime Editováno: 21. Únor 2007, autor: MAr(c)el Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.