Přejít na obsah

Klíče na Octavii

johnxx

Doporučené příspěvky

Zajímá mě problematika výroby nových klíčů na Octavii 1 s imobilizérem.Konkrétní příklad: kdyby se stalo, že stratim oba klíče, tak jak postupovat při výrobě jiných.

Dají se vyrobit nové klíče např. podle nějakých ůdajů od auta v papírech?

Kolik stojí nové 2 klíče?

Jde o to, že kámoš ztratil oba klíče a firma za to chce 5000Kč, už nechala vyrobit nový, tak mě zajímá, jestli kámoša nenatáhli.

Díky za všechny odpovědi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zajímá mě problematika výroby nových klíčů na Octavii 1 s imobilizérem.Konkrétní příklad: kdyby se stalo, že stratim oba klíče, tak jak postupovat při výrobě jiných.

Dají se vyrobit nové klíče např. podle nějakých ůdajů od auta v papírech?

Kolik stojí nové 2 klíče?

Jde o to, že kámoš ztratil oba klíče a firma za to chce 5000Kč, už nechala vyrobit nový, tak mě zajímá, jestli kámoša nenatáhli.

Díky za všechny odpovědi

Jde to, pokud tam jsou origo zámky a máš k tomu štítek s kodem, tak ti je každý škoda salon nechá udělat přes MB.

Já jsem si nechal udělat vystřelovák, je na něm dálka, imo a celé mě to vyšlo i s vyříznutím klíče na 2 500,-. Ale nebylo to přes MB, ale jen u normálního výrobce klíčů ve stánku.

myslím že pět kolíku za dva klíče je akorát.

Odkaz ke komentáři

teď jsem řešil stejný problém - koupil jsem OI 1,8T 20V jen s jedním vystřel.klíčem a dálkou - naštěstí jsem k tomu měl i origo štítky a tak v autoriz.servisu za jeden tenhle klíč chtěli 3400,- včetně daně a sehrání/přehrání nových kódů do imobilizéru.. takže Tvoje cena se mi zdá docela dobrá - tvrdili,že samotný klíč cca 1500 a 1200 dálka a zbytek práce a sehrání.... ?!!! B)

Odkaz ke komentáři

V autorizovanym servisu Skoda ti ho objednaj podle TMB - cisla karoserie. Klicek stoji 900, dalka pak 1200. Do tydne zpravidla prijde. Klicek za 900 je klasickej, vyskakovaci stoji vic. Oboji se potom nakoduje pres Vag. Kdyz nemas kod, neni problem, z Boleslavi se online vyzada pres cislo karoserie a SKZ - cislo immobilizeru. Cely otazka max. pul hodiny.

Odkaz ke komentáři

Zdravím.

Nemáte někdo zkušenost s tím zda jde na Octavku rok 2001 která má klíče s imo. a s dálkou ale nesklopný.Nechat udělat ten klíč vyklápěcí.Bohužel jsem slyšel různé názory jedni říkají že to jde druzí nikoliv.Nechce se mi předělávat stávající zámky,jen nahradit normální klíč za vyklápěcí aby byly zachovány všechny jeho funkce.Dík za radu.

Kubrt

Odkaz ke komentáři

Pridavam se k predchazejici otazce ...

Chci vystrelovak(y) ...

prvni varianta je sehnat novy komplet a provest prestavbu zamku

druha sehnat bianko vystrelovak ... (osobne by mi stacil bez vnitrni elektroniky, chci tam narvat vlastni dalku)

Da se objednat samotny vystrelovak bez vyfrezovaneho profilu a elektroniky?

Odkaz ke komentáři

Chci vystrelovak(y) ...

druha sehnat bianko vystrelovak ... (osobne by mi stacil bez vnitrni elektroniky, chci tam narvat vlastni dalku)

... to asi těžko... stejně to nechápu (ale to je jedno) proč teda chceš vystřelovák? Jestli máš magicar, tak dělají dálkové ovládání tvarem napodovující VW vystřelováky :)

Odkaz ke komentáři

Chci vystrelovak(y) ...

... to asi těžko... stejně to nechápu (ale to je jedno) proč teda chceš vystřelovák? Jestli máš magicar, tak dělají dálkové ovládání tvarem napodovující VW vystřelováky :)

Mam Apollo ...

Origo vystrelovak je proste origo ... :(

Odkaz ke komentáři

já teda vystřelovák mám, a mám tam jen dvě "otevřít a zavřít", ale na firemním Passatu mám tři - ale upřímně, nikdy jsem ještě tlačítko na kufr nepoužil. Ale klíč-pouzdro vypadá úplně stejně, takže to asi lze objednat i na Škodu. Otázka spíš, jestli to chodí se stand.centrálem, ale to asi ne - elektrice nerozumím.. Ostatní Ti poradí :huh:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...