shmaic Vloženo 20. Května Sdílet Vloženo 20. Května před 9 hodinami, patrikderka napsal: Tak spotřeba je 6 litrů na 100 plynu. Benzín jsem ještě nepočítal. Podotýkám že spotřeba může být ještě nižší. Jezdím tak 120-140. Do kopců jsem teď nucen jezdit na 4. A celkově jezdit ve vyšších otáčkách. Chápeš, že Ti teď nebude ukazovat palubní počítač správná čísla, zejo? Mě to vychází realita vs palubní PC cca +20 % plyn = původ i spotřeba na BA *1,2 dle ppc) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikderka Vloženo 20. Května Sdílet Vloženo 20. Května Chápu. Počítal jsem to dle plné nádrže a nájezdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikderka Vloženo 20. Května Sdílet Vloženo 20. Května Teď jak je teplo tak jsem s benzínem jezdil 4,8l/100. Takže to tak nějak vychází. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikderka Vloženo 20. Května Sdílet Vloženo 20. Května @Martab ne. Myslím to tak, že když jedu mimo obec do kopce, který jsem normálně jel na 5ps a stále auto zrychlovalo teď musím jezdit na 4ps. Tam kde jsem jel do kopce na 4ps musím na 3ps. Na rovince jde poznat, že to špatně jede z těch 1900 otáček, jak to sedne na 2100 auto vyletí jak raketa. Řešilo se to s italama, odemkne se řídící jednotka a bude se to řešit, prý to není úplně v normě. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikderka Vloženo 20. Května Sdílet Vloženo 20. Května Ale musím pochválit lpghodslavice za skvělý přístup a rychle řešení všech mých požadavků. Již na začátku přestavby jsem byl upozorněn na to, že se to bude muset ladit k dokonalosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikderka Vloženo 26. Května Sdílet Vloženo 26. Května Italové poslali nový software. Ve čtvrtek bude nainstalován. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikderka Vloženo 30. Května Sdílet Vloženo 30. Května Vyřešeno. Rozdíl tam stále nějaký je, ale ne tak veliký jako předtím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitttpower2 Vloženo před 2 hodinami Sdílet Vloženo před 2 hodinami Čaute chlapi,nějake nové poznatky z provozu na lpg?Kolik už máte najeto shmaic,patrikderka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.