LukášTDI10 Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 Zdravím Vás, mám dva dotazy. První z nich je, jaký plnící tlak by měl být v turbu u motoru 1.9 TDI PD 77kw (BLS). Druhá věc je ta, že jsem dával novou spojku (SACHS) 20 tis. km. zpět. Teď se mi stalo, že začala klouzat (na pětku - plnej plyn odspoda), ale né tak, že by se urvala a šlo to do otáček, ale prostě prokluzuje lehce ->při přidání plynu se zvýší rychleji než rychlost , jestli mi rozumíte a potom to prostě kolísá (klouže). V autu je chip na 96kw a něco kolem 300Nm. Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 (editace) Tady mas moje mereni stare par let. Je to motor BJB, ale to je asi celkem jedno. Chip tam mam taky a to na 117 kW, 329 Nm. Treba ti to nejak pomuze. Editováno: 11. Červenec 2018, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášTDI10 Vloženo 11. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 Přes 2 bary? to je nějak moc ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 (editace) Ono se to bezne asi bere tak, ze pokud turbo tlaci 1 bar, tak to znamena, ze k atmosferickemu tlaku prida 1 bar. Takze vysledny absolutni tlak budou 2 bary. Takze u mojich grafu z toho plyne, ze mi turbo tlaci 1,5 baru a vysledny tlak je 2,5 baru. Atmosfericky motor by mel cca 1 bar (pokud nebudeme resit nejake naporove sani). Editováno: 11. Červenec 2018, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášTDI10 Vloženo 12. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2018 Jasně rozumím. Díky za odpověď. Tím pádem moje turbo už odchází do věčných lovišť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.