Publikováno Červenec 11, 20187 r Zdravím Vás, mám dva dotazy. První z nich je, jaký plnící tlak by měl být v turbu u motoru 1.9 TDI PD 77kw (BLS). Druhá věc je ta, že jsem dával novou spojku (SACHS) 20 tis. km. zpět. Teď se mi stalo, že začala klouzat (na pětku - plnej plyn odspoda), ale né tak, že by se urvala a šlo to do otáček, ale prostě prokluzuje lehce ->při přidání plynu se zvýší rychleji než rychlost , jestli mi rozumíte a potom to prostě kolísá (klouže). V autu je chip na 96kw a něco kolem 300Nm. Díky za odpovědi.
Červenec 11, 20187 r Tady mas moje mereni stare par let. Je to motor BJB, ale to je asi celkem jedno. Chip tam mam taky a to na 117 kW, 329 Nm. Treba ti to nejak pomuze. Upraveno Červenec 11, 20187 r od LucasCZE
Červenec 11, 20187 r Ono se to bezne asi bere tak, ze pokud turbo tlaci 1 bar, tak to znamena, ze k atmosferickemu tlaku prida 1 bar. Takze vysledny absolutni tlak budou 2 bary. Takze u mojich grafu z toho plyne, ze mi turbo tlaci 1,5 baru a vysledny tlak je 2,5 baru. Atmosfericky motor by mel cca 1 bar (pokud nebudeme resit nejake naporove sani). Upraveno Červenec 11, 20187 r od LucasCZE
Červenec 12, 20187 r Autor Jasně rozumím. Díky za odpověď. Tím pádem moje turbo už odchází do věčných lovišť.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.